Find en autoriseret elinstallatør

De fleste Tesla ejere vælger at oplade deres biler derhjemme natten over. For at kunne oplade i hjemmet, skal du have installeret en kraftstikkontakt eller en standard husholdningskontakt tæt på, hvor du parkerer til daglig.

På listen, herunder, kan du finde en autoriseret elinstallatør, som har erfaring med installation af ladeudstyr, og som er underlagt strenge kvalitetskrav og lokale regler. Har du spørgsmål omkring din el-installation, eller kan du ikke finde en autoriseret elinstallatør i dit nærområde, så kontakt os på ChargingInstallation-EUR@teslamotors.com.

We currently do not have a recommended electrician in this area. Please contact us for assistance with identifying and qualifying an electrician for you.