Wall Connector

Tesla Wall Connector er en effektiv og praktisk opladningsløsning til hjemmet, der lader dig tilslutte dit køretøj natten over og starte din dag fuldt opladet. For at købe en Wall Connector skal du besøge Teslas webshop.

• Wall Connector-funktioner
  • Yderligere ressourcer

• Wall connector cover

Wall Connector-funktioner

• Op til 77 km rækkevidde pr. times opladning for nye køretøjer
  • Type-2 håndtag
  • Maks. 32 amp output
  • Understøtter 400 V trefasede Wye, 230 V trefasede Delta- og 230 V etfaset wye-elnettyper
  • Understøtter TT-, TN- og IT-elnettyper
  • Indbygget RCD type A + DC 6 mA beskyttelse
  • Wi-Fi-forbindelse (2,4 GHz, 802.11 b/g/n)
  • Strømdeling (op til fire Wall Connectors)
  • 7,3 m (24 fod) kabellængde
  • Godkendt til indendørs og udendørs installation (IP55)
  • Frontplade i hærdet, hvidt glas

• BESTIL NU

For at opnå den hurtigste hjemmeopladning skal du installere Wall Connector med en afbryder, der matcher dit køretøjs indbyggede opladningsfunktioner. For at få vist den maksimale strømstyrke for din Tesla skal du trykke på lynikonet på touchskærmen.

I unikke strømsituationer, eller når strømmen kan være begrænset, kan Wall Connector også installeres med afbrydere med lavere strømstyrke til at understøtte næsten ethvert eksisterende elektrisk system.

Udgangseffekten for Wall Connector afhænger af elnetforbindelse og strømstyrke. Anslået kW til forskellige konfigurationer nedenfor:

Maksimal udgangseffekt (A) 230 V etfaset effekt (kW) 230 V trefaset delta-effekt (kW) 400 V trefaset effekt (kW)
    Model S/X Model 3
    32 7.4 8.5 11 22.1
    25 5.8 6.6 10 17.3*
    20 4.6 5.3 8 13.8
    16 3,7 4.2 6.4 11*
    13 3 3.5 5.2 9
    10 2.3 2.7 4 6.9
    8 1.8 2,1 3,2 5.5
    6 1.4 1.6 2.4 4.1

Maks. opladningshastighed for Model 3 på en 400 V trefaset strømforsyning er 16 ampere (11 kW)
    Maks. opladningshastighed for Model S og Model X på en 400 V trefaset strømforsyning er 24 ampere (16,6 kW)

Yderligere ressourcer

Kontakt Kundesupport, hvis du har yderligere spørgsmål.