Hvordan bestiller du

Bestilling af en Model S er som enhver anden købsoplevelse på internettet. Vælg blot dit udstyr, oplys dine kontaktinformationer og angiv, hvornår du vil have leveret din bil. Din Model S vil blive specialbygget på vores fabrik i Californien og leveret til dit nærmeste servicecenter til afhentning.

Bestillingsprocessen begynder i vores Design Studio, hvor du tilpasser udseendet af din Model S og vælger dit udstyr. Prisen og den forventede leveringsdato vil ændre sig afhængig af, hvilket udstyr, der vælges. Når du er færdig, klik på Bestil-knappen for at fortsætte.

For at færdiggøre din ordre af en Model S, kræver det dine kontaktinformationer og et 30.000 kr. Vælg en foretrukken leveringsdato, hvis du i øjeblikket leaser en bil og ønsker at koordinere afleveringsdagen med leveringen af din Model S.

For at sikre en hurtig og nem levering skal du blot vælge dine leveringspræferencer under Tesla konto , efter du har gennemført din ordre. Dette sikrer, at vi på forhånd ved, hvor din Model   S skal sendes hen til afhentning. Vi forbereder papirerne til indregistrering og træffer de nødvendige foranstaltninger til registrering i dit navn.

En Delivery Experience Specialist vil kontakte dig, når din ordre er bekræftet for at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om finansiering, trade in eller installering af udstyr til hjemmeopladning.