Multifaktorgodkendelse

Multifaktorgodkendelse beskytter din Tesla-konto ved at kræve en anden form for verificering, før du logger på. Når multifaktorgodkendelse er konfigureret, skal du indtaste dine login-oplysninger og bekræfte din identitet fra en registreret enhed, hver gang du logger ind.

Konfigurer Multifaktorgodkendelse

Du skal registrere mindst én mobilenhed for at aktivere multifaktorgodkendelse for din Tesla-konto. Du skal bruge dine legitimationsoplysninger, en mobilenhed og en godkendelses-app fra tredjepart for at fuldføre opsætningen.

Opsætning med mobilenhed

Opsætning med en QR-kode