Multifaktorgodkendelse

Multifaktorgodkendelse beskytter din Tesla-konto ved at kræve en anden form for verificering, før du logger på. Når multifaktorgodkendelse er konfigureret, skal du indtaste dine login-oplysninger og bekræfte din identitet fra en registreret enhed, hver gang du logger ind.

Konfigurer Multifaktorgodkendelse

Du skal registrere mindst én mobilenhed for at aktivere multifaktorgodkendelse for din Tesla-konto. Du skal bruge dine legitimationsoplysninger, en mobilenhed og en godkendelses-app fra tredjepart for at fuldføre opsætningen.

Opsætning med mobilenhed

1. Hvis du ikke allerede har installeret en, skal du downloade en godkendelses-app på din mobilenhed.
  2. Log ind på din Tesla-konto med din e-mail og din adgangskode. Tryk derefter på "Profilindstillinger".
  3. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du trykke på "Administrer".
  4. For at konfigurere multifaktorgodkendelse for din Tesla-konto, skal du indtaste dine kontooplysninger og følge de trin, der er angivet. Du vil blive bedt om at kopiere den genererede bekræftelseskode fra din godkendelses-app.
  5. Gå tilbage til Teslas hjemmeside for at indtaste bekræftelseskoden.
  6. Når opsætningen er gennemført, modtager du en e-mail, der bekræfter, at multifaktorgodkendelse er blevet aktiveret for din Tesla-konto.

Opsætning med en QR-kode

1. Hvis du ikke allerede har installeret en, skal du downloade en godkendelses-app på din mobilenhed.
  2. Log ind på din Tesla-konto med din e-mail og din adgangskode. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  3. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du trykke på "Administrer".
  4. For at konfigurere multifaktorgodkendelse for din Tesla-konto skal du scanne den leverede QR-kode med en mobilenhed for at oprette en bekræftelseskode.
  5. Gå tilbage til Teslas hjemmeside for at indtaste bekræftelseskoden.
  6. Når opsætningen er gennemført, modtager du en e-mail, der bekræfter, at multifaktorgodkendelse er blevet aktiveret for din Tesla-konto.

Opsætning med en sikkerhedsnøgle

1. Hvis du ikke allerede har installeret en, skal du downloade en godkendelses-app på din mobilenhed.
  2. Log ind på din Tesla-konto med din e-mail og din adgangskode. Tryk derefter på "Profilindstillinger".
  3. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du trykke på "Administrer".
  4. På opsætningsskærmbilledet skal du vælge "manuel opsætning."
  5. En sikkerhedsnøgle vil blive vist på dit skærmbillede. Denne nøgle skal indtastes manuelt i godkendelses-appen. Kopier den leverede nøgle.
  6. Åbn din godkendelsesapp, og tilføj en ny konto. Indtast nøglen, når du bliver bedt om det. Derefter bør godkendelsesappen generere en engangsbekræftelseskode til dig.
  7. Gå tilbage til Teslas hjemmeside for at indtaste bekræftelseskoden.
  8. Når opsætningen er gennemført, modtager du en e-mail, der bekræfter, at multifaktorgodkendelse er blevet aktiveret for din Tesla-konto.
Tilføj, fjern eller omdøb registrerede enheder

Du kan have op til to registrerede enheder på samme tid. Registrerede enheder kan til enhver tid tilføjes, fjernes eller omdøbes fra din Tesla-konto.

Opsætning af en sekundær registreret enhed

1. Log ind på din Tesla-konto. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  2. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du vælge "Administrer".
  3. Vælg "Opsætning af en enhed".
  4. Følg de trin, der er angivet for at konfigurere en enhed.

Sådan fjernes en registreret enhed

1. Log ind på din Tesla-konto. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  2. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du vælge "Administrer".
  3. Under "Registrerede enheder" skal du trykke på "Administrer".
  4. Find den enhed, du vil fjerne. Vælg derefter "Rediger".
  5. For at fuldføre fjernelsen af en registreret enhed skal du vælge "Ja, fjern".

Omdøbning af en registreret enhed

1. Log ind på din Tesla-konto. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  2. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du vælge "Administrer".
  3. Under "Registrerede enheder" skal du trykke på "Administrer".
  4. Find den enhed, du vil omdøbe. Vælg derefter "Rediger".
  5. Omdøb din enhed og vælg "Gem".
Konfigurering af backup-bekræftelseskoder

Hvis du har mistet din registrerede enhed eller ikke har adgang til din godkendelses-app, skal du bruge en backup-bekræftelseskode for at få adgang til din konto. Du kan konfigurere dine backup-bekræftelseskoder, når du har aktiveret multifaktorgodkendelse, og du kan oprette nye koder, når det er nødvendigt. Vi anbefaler, at du opbevarer dine bekræftelseskoder et sikkert sted.

Konfigurering af backup-bekræftelseskoder

1. Log ind på din Tesla-konto. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  2. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du vælge "Administrer".
  3. Under "Backup-bekræftelseskoder" skal du trykke på "Opsætning".

Generer nye backup-bekræftelseskoder

1. Log ind på din Tesla-konto. Vælg derefter "Profilindstillinger".
  2. Under "Multifaktorgodkendelse" skal du vælge "Administrer".
  3. Under "Backup-bekræftelseskoder" skal du vælge "Administrer".
  4. Vælg "Modtag nye bekræftelseskoder" for at oprette en ny liste med backup-bekræftelseskoder.
Ofte Stillede Spørgsmål
Ofte Stillede Spørgsmål Vis alle Skjul alle