3. sukupolven seinäliittimen käyttöoikeuden hallinta

Latausoikeuden hallinta on 3. sukupolven seinäliittimen laiteohjelmisto-ominaisuus, jonka avulla voit rajoittaa latausoikeutta suoraan ohjatun käyttöönottotoiminnon kautta ilman fyysistä lukituslaitetta.

Yleiskatsaus

Mitä latausoikeuden hallinta tarkoittaa?

Latausoikeuden hallintaominaisuuden avulla voit hallita, mitä autoja saa ladata omalla seinäliittimelläsi. Valittavissa on kolme vaihtoehtoa:

Laiteohjelmistoversio 21.36.4 tai sitä uudempi tukee tätä ominaisuutta.

Miten se toimii?

Seinäliitin sallii latauksen vain valitsemissasi ajoneuvoissa ja estää muiden autojen lataamisen.

Miksi tämä ominaisuus on hyödyllinen?

Tämä ominaisuus on hyödyllinen silloin, kun seinäliitin sijaitsee paikassa, joihin myös muilla on pääsy ja haluat hallita liittimen käyttöoikeuksia. Jos esimerkiksi asut rakennuksessa, jossa on monta asuntoa, muut sähköautojen omistajat voisivat käyttää seinäliitintäsi lataamiseen ilman lupaasi.

Takaisin alkuun

Käyttöönotto

Voit määrittää latausoikeuden hallintaominaisuuden seuraavasti:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään ohjattuun käyttöönottotoimintoon.

Kirjaudu sisään ohjattuun käyttöönottotoimintoon muodostamalla yhteys seinäliittimen Wi-Fi-SSID -verkkoon ja napsauttamalla Access Control -korttia.

Vaihe 2: Määritä käyttöoikeuden hallinta.

Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

Takaisin alkuun

Vianetsintä

Miksi en näe ohjatussa käyttöönottotoiminnossa Access Control -korttia tai Authorized Tesla Only (Vain valtuutettu Tesla) -vaihtoehtoa?

Tarkista, että seinäliittimeen on asennettu laiteohjelmisto 21.36.4 tai sitä uudempi. Käytä tarvittaessa ohjatun käyttöönottotoiminnon yhteydessä Update (Päivitä) -korttia ja valitse Check for Update (Tarkista päivitys). Jos seinäliittimestä ei ole muodostettu yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, lataa ja asenna uusin laiteohjelmistotiedosto.

Miksi en näe seinäliittimen Wi-Fi-yhteyttä laitteessani?

Käynnistä Wi-Fi-yhteys uudelleen katkaisemalla seinäliittimen virta ja kytkemällä se sitten uudelleen katkaisijasta tai pitämällä latauskahvan painiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Jos laitteesi havaitsee Wi-Fi-verkon, mutta se ei pysty muodostamaan yhteyttä, tarkista salasana ja yritä muodostaa yhteys toiseen laitteeseen.

Takaisin alkuun

Usein kysyttyä

Edellyttääkö seinäliittimen yhdistäminen käyttöoikeuden hallintaan internet-yhteyttä?

Ei. Käyttöoikeuden hallinta voidaan määrittää yhdistämättä seinäliitintä Wi-Fi-verkkoon. Laiteohjelmistopäivitysten, uusien ominaisuuksien ja edistyneen tuen vastaanottaminen edellyttävät kuitenkin Wi-Fi-yhteyttä.

Voinko määrittää käyttöoikeuden hallintaominaisuuden sähköautoon, joka ei ole Tesla?

Et. Emme tällä hetkellä tue käyttöoikeuden hallintaa ajoneuvoissa, jotka eivät ole Tesla-ajoneuvoja. Harkitse seinäliittimen yhdistämistä Wi-Fi-verkkoon, jotta saat automaattisia laiteohjelmistopäivityksiä, jotka saattavat tukea tätä käyttötapaa.

Voinko antaa vierailijalle tilapäisen valtuutuksen auton lataamiseen?

Et. Emme tällä hetkellä tue käyttöoikeuden hallinnan tilapäistä ohittamista. Harkitse seinäliittimen yhdistämistä Wi-Fi-verkkoon, jotta saat automaattisia laiteohjelmistopäivityksiä, jotka saattavat tukea tätä käyttötapaa.

Jos sinulla on jokin muu käyttöoikeuden hallintaan liittyvä kysymys, ota yhteys asiakaspalveluun.

Takaisin alkuun

Lisäresurssit

Takaisin alkuun