Ondersteuning van Tesla-app

Download de Tesla-app voor iPhone of Android om uw Tesla-voertuig op afstand te controleren en bedienen met uw telefoon. Na het downloaden en installeren van de app kunt u met het e-mailadres en wachtwoord van uw Tesla-account verbinding maken met het voertuig.

Ervaart u problemen met de app?
Uw Tesla, Powerwall of Powerpack moet zijn geleverd of geïnstalleerd om toegang te krijgen via de app. Om de mobiele app voor uw auto te kunnen gebruiken, moet mobiele toegang zijn ingeschakeld. U kunt mobiele toegang in- en uitschakelen door naar "Controls" te gaan en dan "Safety & Security" te kiezen op het touchscreen van uw auto.

Powerwall-eigenaren moeten hun Powerwall hebben geregistreerd om de mobiele app te kunnen gebruiken. Dit wordt meestal door de monteurs gedaan tijdens de installatie. Eigenaren van een Powerpack krijgen toegang nadat de Powerpack door het Tesla team in bedrijf is gesteld.

Als u problemen ervaart nadat uw auto is geleverd of nadat uw Powerwall is geïnstalleerd, controleert u eerst of u het juiste e-mailadres en/of wachtwoord gebruikt. Volg deze instructies om uw wachtwoord te resetten. Als dit niet werkt, verzend dan een verzoek om een tijdelijk wachtwoord naar ServiceHelpEU@tesla.com.

Als u eigenaar van een Powerwall bent en uw Powerwall tijdens de installatie niet is geregistreerd, kunt u uw Powerwall nu hier registreren.

Powerpack-eigenaren kunnen vragen over het gebruik van de mobiele Tesla-app versturen via de Online Support en Ticketing Portal op https://energysupport.tesla.com. Om een ticket voor een oplossing in te kunnen dienen, moet mogelijk een account worden gemaakt.

Als u prestatieproblemen met de app ervaart, kunt u ook deze stappen voor probleemoplossing volgen:

• Log uit en weer in
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw
  • Schakel uw telefoon volledig uit en zet hem weer aan

Functies voor voertuigeigenaren

Download de Tesla-app en bekijk de beschikbare functies.

Sleutelloos rijden
Ontgrendel en bestuur uw Tesla zonder sleutel.

Batterijstatus
Controleer uw huidige bereik, oplaadstatus en ontvang een melding wanneer het opladen klaar is.

Climate control
Ventileer uw dak of schakel het climate control-systeem op afstand in.

GPS-locatie
Nooit meer vergeten waar u geparkeerd heeft.

Valet Mode
Beperk toegang tot uw voertuig wanneer u het achterlaat bij een parkeerservice. Met deze functie verbergt u alle persoonlijke gegevens op uw touchscreen, kunt u de maximale snelheid en prestaties van uw Tesla beperken en de kofferruimte aan de voorzijde en het handschoenenkastje afsluiten om uw kostbaarheden veilig op te bergen.

Als u een gebruiker wilt toevoegen aan uw mobiele Tesla-app, met zijn/haar eigen unieke inloggegevens, maar dan eerst namens hem/haar een Tesla-account. Stuur vervolgens een e-mailbericht naar ServiceHelpEU@tesla.com, met de volgende gegevens:

• Het volledige VIN van de auto
  • Voornaam en achternaam van de gebruiker
  • Het bij Tesla geregistreerde e-mailadres van de gebruiker
  • Telefoonnummer van de gebruiker
  • Postadres van de gebruiker

De gebruiker ontvangt een e-mailbericht om zijn/haar toegang te valideren. Dit kan 3 tot 5 werkdagen duren. Houd er rekening mee dat de extra gebruiker zo alleen toegang krijgt tot de mobiele app van Tesla en dat hij/zij het voertuig kan controleren en bedienen.

Als u vragen heeft over de Tesla-app, kunt u 24/7 per e-mail contact met onze klantondersteuning opnemen via ServiceHelpEU@tesla.com.

Functies voor Powerwall-eigenaren

Stroom
Houd uw verbruik van zonne-energie, uw Powerwall-verbruik en uw stroomverbruik in huis in realtime bij en ontvang meldingen over stroomstoringen.

Zelfvoorziening
Houd bij hoeveel energie u zelf genereert met behulp van uw zonnepanelen en Powerwall, waarmee u minder afhankelijk bent van het stroomnet.

Energieverbruik
Bekijk een livegrafiek van uw dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse energieopwekking en -verbruik. Zo krijgt u een volledig beeld van het energie-ecosysteem van uw huis.

Functies voor Powerpack-eigenaren

Stroom
Bewaak in real-time uw Powerpack, zonnepanelen en energieverbruik.

Zelfvoorziening
Bekijk een live-grafiek van uw dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse energieopwekking en -verbruik en van het opladen en ontladen van de Powerpack.

Melding bij stroomstoring
Ontvang real-time meldingen van stroomstoringen en kom te weten wanneer de Powerpack begint met het leveren van energie aan uw locatie.