Na Levering

Tesla-Account

Uw Tesla-account bevat informatie voor eigenaren, handleidingen en belangrijke updates. Indien nodig, kunt u uw wachtwoord wijzigen. Ga naar Ondersteuning Tesla-account voor algemene vragen over uw account.

Tesla-app

Download de Tesla-app en koppel uw telefoon om uw Tesla op afstand te controleren en bedienen.

Laden

De gemakkelijkste methode voor opladen is thuis. Meer informatie over thuislaadinstallaties en oplaadconnectoren. Bekijk tijdens het navigeren de oplaadmogelijkheden op uw route via onze Reisplanner.

Model 3

Model S en Model X

Bereik

Het bereik is de afstand die uw Tesla kan rijden met één volle batterijlading. U kunt het bereik zien als de hoeveelheid energie die op een bepaald moment in uw batterij is opgeslagen. Meer informatie over tips over het bereik.

Rijden bij koud weer

U kunt uw Tesla via de Tesla-app of het touchscreen van uw Tesla voorbereiden op lage temperaturen. Volg onze tips voor rijden in de winter om de prestaties van uw auto onder koude weersomstandigheden te verbeteren.

Service plannen

Aanwijzingen voor het oplossen van kleine problemen en kleine reparaties vindt u in de doe-het-zelf-handleidingen. Als een serviceafspraak noodzakelijk is, kunt u deze afspraak uitsluitend in de Tesla-app maken. Selecteer de gewenste service, voeg aantekeningen en foto's of video's toe en selecteer de gewenste datum, tijd en locatie. Indien beschikbaar, kunt u Mobile Service selecteren om een monteur naar een voor u geschikte locatie te laten komen in plaats van dat u een Service Center bezoekt.

Software-updates

Elke Tesla wordt steeds beter met over-the-air software-updates die nieuwe functies introduceren en bestaande functionaliteit verbeteren. Maak een wifi verbinding om updates snel te kunnen downloaden en ontvangen. Tik op het wifi-pictogram in de statusbalk boven in het touchscreen, zoek de gewenste wifi-verbinding en log in op de gebruikelijke manier

Autopilot

Autopilot is een reeks rijhulpsystemen die u kunt aanschaffen voordat u uw auto koopt of nadat deze is afgeleverd, en biedt nieuwe functionaliteit voor uw Tesla die autorijden veiliger en minder stressvol maakt.

Als uw auto is uitgerust met Autopilot-hardware, wordt de auto volledig geremd door Automatic Emergency Braking wanneer een dreigende aanrijding wordt gedetecteerd door de naar voren gerichte camera en de radarsensor.

Touchscreen

Uw touchscreen wordt alleen uitgeschakeld als u uw auto uitschakelt. U kunt de helderheid en de dag/nacht-instelling altijd aanpassen in Instellingen > Display, en het scherm tijdelijk uitschakelen om het schoon te maken. Meer informatie over uw touchscreen.

Voertuigaccessoires

Bezoek de officiële Tesla Shop om voertuigaccessoires te bestellen.

Voertuiggarantie

Uw nieuwe auto wordt gedekt door een Beperkte garantie nieuw voertuig. Als u een occasion hebt aangeschaft via Tesla, controleer dan wat er wordt gedekt door de Beperkte garantie occasion en Uitgebreide beperkte garantie occasion.

Hulp onderweg

Hulp onderweg biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week pechhulpverlening. Tik op "Service" op het touchscreen van uw auto om op elk moment de contactgegevens van Hulp onderweg te bekijken.

Gebruikershandleiding

Tik om de gebruikershandleiding van uw auto te openen op "Service" op het touchscreen van uw auto.

Aanvullende ondersteuning

Raadpleeg voor meer informatie over uw Tesla onze Veelgestelde vragen over de bestelling en levering en bekijk onze instructievideo's die ook beschikbaar zijn op uw touchscreen via Entertainment > Tesla-handleidingen. Ga naar Tesla Support als u meer ondersteuning nodig hebt.