Multi-factor-authenticatie

Multi-factor-authenticatie beveiligt uw Tesla-account door een tweede vorm van verificatie te vereisen voordat u wordt aangemeld. Zodra multi-factor-authenticatie is ingesteld, dient u elke keer dat u zich aanmeldt de inloggegevens van uw account in te voeren en uw identiteit te verifiëren vanaf een geregistreerd apparaat.

Multi-factor-authenticatie instellen

U moet ten minste één mobiel apparaat registreren om multi-factor-authenticatie voor uw Tesla-account in te schakelen. U hebt de inloggegevens van uw account, een mobiel apparaat en een authenticatie-app van derden nodig om het instelproces te voltooien.

Instellen met een mobiel apparaat

Instellen met een Desktop QR-code