Ondersteuning van Tesla-app

afbeelding van een iPhone met Tesla-app geopend op volledig scherm

Met de Tesla-app hebt u overal toegang tot uw Tesla-voertuig en -energieproducten. Download de app voor iOS of Android en log in met het e-mailadres en wachtwoord van uw Tesla-account.

Auto's

Om de in de Tesla-app beschikbare functies te gebruiken moet uw voertuig zijn afgeleverd en moet u de toegang tot de mobiele app hebben ingeschakeld. Als u een bestelling hebt geplaatst en u zich voorbereidt op de levering, hebt u toegang tot uw Tesla-account en kunt u video's bekijken via de app.

lock icon

Toegang tot voertuig en Climate Control-systeem

Vergrendel en ontgrendel met de telefoonsleutel, bedien het Climate Control-systeem en controleer op software-updates. Bij koud weer kunt u uw voertuig rechtstreeks vanuit de app voorverwarmen en de ruiten ontdooien.

lightning bolt icon

Blijf opgeladen

Controleer waar u ook bent het bereik van uw auto, stel uw oplaadlimiet in en bekijk uw oplaadgeschiedenis. Gebruik de app om onderweg oplaadstations in de buurt te vinden.

charge stats icon

Inzicht in oplaadstatistieken

Analyseer het oplaadgedrag van uw voertuig en bekijk de geschatte besparingen en de gemiddelde kosten die zijn uitgegeven op basis van de manier waarop uw voertuig wordt opgeladen.

pictogram creditcard

Beheer betalings- en accountgegevens

Doe betalingen en houd uw laadgeschiedenis en de geschiedenis van uw bestellingen in de Shop bij. Gebruik Portemonnee om betaalwijzen die aan uw Tesla-account zijn gekoppeld, te bekijken, toe te voegen en te verwijderen.

pictogram moersleutel

Plan onderhoud en vraag hulp onderweg aan

Plan onderhoud en volg de status van uw afspraak.

shopping bag icon

Koop upgrades

Schaf draadloze upgrades en abonnementen aan om extra functies en functionaliteiten aan uw voertuig toe te voegen.

Energy

Om toegang te krijgen tot de Tesla-app moet uw energieproduct zijn geïnstalleerd en van stroom worden voorzien.

pictogram Powerwall

Pas de Powerwall aan en bedien hem

Gebruik verschillende regelmodi en functies om aan uw specifieke energiebehoeften te voldoen. Pas aan hoe uw Powerwall wordt opgeladen en ontladen met regelmodi zoals Self-Powered, Time-Based Control, Storm Watch en meer.

pictogram schild

Stel een back-upreserve in voor wanneer de stroom uitvalt

Stel uw Powerwall in staat om noodstroombeveiliging te bieden in het geval van een stroomstoring. Pas uw reservepercentage aan op basis van uw persoonlijke energiebehoefte en het gewenste veiligheidsniveau.

Veelgestelde vragen

Hoe los ik problemen met de app op?
Volg deze stappen als u problemen met de app ervaart:

Hoe kan ik mijn voertuig verbinden met de Tesla-app?
Uw voertuig moet zijn gekoppeld aan uw Tesla-account om verbinding te maken met de app. Als u uw voertuig kort geleden hebt gekocht, klik dan hier voor meer informatie over het toevoegen en verwijderen van producten.

Hoe kan ik van product wisselen in de app?
Ga naar een ander product door naar links te swipen op het startscherm van uw voertuig of energie.

Hoe kan ik een betaalwijze bekijken, toevoegen of verwijderen?
U kunt op elk moment betaalwijzen bekijken, toevoegen of verwijderen via Portemonnee in de Tesla-app. Alle betaalwijzen die aan uw Tesla-account zijn gekoppeld, zijn te vinden in Portemonnee.

Een betaalwijze bekijken of toevoegen:

Een betaalwijze verwijderen: