Ondersteuning van Tesla-app

Met de Tesla-app hebt u overal toegang tot uw Tesla. Download de app voor iOS of Android en log in met het e-mailadres en wachtwoord van uw Tesla-account.

Downloaden in de App StoreDownloaden in Google Play
Voertuigen

Om de in de Tesla-app beschikbare functies te gebruiken moet uw voertuig zijn afgeleverd en moet u de toegang tot de mobiele app hebben ingeschakeld. Als u een bestelling hebt geplaatst en u zich voorbereidt op de levering, hebt u toegang tot uw Tesla-account en kunt u video's bekijken via de app.

Toegang tot voertuig en Climate Control-systeem

Vergrendel en ontgrendel met de telefoonsleutel, bedien het Climate Control-systeem en controleer op software-updates. Bij koud weer kunt u uw voertuig rechtstreeks vanuit de app voorverwarmen en de ruiten ontdooien.

Blijf opgeladen

Controleer waar u ook bent het bereik van uw auto, stel uw oplaadlimiet in en bekijk uw oplaadgeschiedenis. Gebruik de app om onderweg oplaadstations in de buurt te vinden.

Inzicht in oplaadstatistieken

Analyseer het oplaadgedrag van uw voertuig en bekijk de geschatte besparingen en de gemiddelde kosten die zijn uitgegeven op basis van de manier waarop uw voertuig wordt opgeladen.

Beheer betalings- en accountgegevens

Doe betalingen en houd uw laadgeschiedenis en de geschiedenis van uw bestellingen in de Shop bij. Gebruik Portemonnee om betaalwijzen die aan uw Tesla-account zijn gekoppeld, te bekijken, toe te voegen en te verwijderen.

Plan onderhoud en vraag hulp onderweg aan

Plan onderhoud en volg de status van uw afspraak. Vraag in noodsituaties binnen enkele seconden hulp onderweg aan. Er worden diagnose- en locatiegegevens gebruikt om u zo snel mogelijk te helpen.

Koop upgrades

Schaf draadloze upgrades en abonnementen aan om extra functies en functionaliteiten aan uw voertuig toe te voegen.

Energy

Om toegang te krijgen tot de Tesla-app moet uw energieproduct zijn geïnstalleerd en van stroom worden voorzien.

Pas de Powerwall aan en bedien hem

Gebruik verschillende regelmodi en functies om aan uw specifieke energiebehoeften te voldoen. Pas met behulp van de regelmodi aan hoe uw Powerwall wordt opgeladen en ontladen.

Stel een back-upreserve in voor wanneer de stroom uitvalt

Stel uw Powerwall in staat om noodstroombeveiliging te bieden in het geval van een stroomstoring. Pas uw reservepercentage aan op basis van uw persoonlijke energiebehoefte en het gewenste veiligheidsniveau.

Tesla Shop
Ontdek de Tesla Shop

Het gehele aanbod van de Tesla Shop is via de app beschikbaar. Koop oplaadapparatuur, accessoires voor uw voertuig, merchandise van het merk Tesla en andere producten.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen Alles weergeven Alles verbergen