Handleidingen oplaad- en adapterproducten

Vind productdocumentatie en handleidingen voor Mobile Connectors, Wall Connectors en andere oplaadproducten van Tesla.

Gebruikershandleidingen

Vind de gebruikershandleiding voor uw Tesla-oplaadproduct om algemene informatie, veiligheidsinformatie en de stappen voor probleemoplossing te bekijken.

Gebruikershandleiding Mobile Connector Gen 2

Download de gebruikershandleidingen voor de Gen 2 Mobile Connector om instructies, stappen voor probleemoplossing en meer te bekijken.

Gebruikershandleiding Mobile Connector Gen 1

Download de gebruikershandleidingen voor de Gen 1 Mobile Connector om instructies, stappen voor probleemoplossing en meer te bekijken.

Gebruikershandleidingen GB-adapter

Download de gebruikershandleidingen voor de GB-adapter om instructies, stappen voor probleemoplossing en meer te bekijken.

Gebruikershandleiding CCS Combo 1-adapter

Download de gebruikershandleidingen voor de CCS Combo 1-adapter om instructies, stappen voor probleemoplossing en meer te bekijken.

Gebruikershandleiding J1772-adapter

Download de gebruikershandleidingen voor de J1772-adapter om instructies, stappen voor probleemoplossing en meer te bekijken.

Installatiehandleidingen en datasheets Wall Connector

Vind de installatiehandleidingen voor uw Wall Connector om algemene informatie, veiligheidsinformatie en de stappen voor probleemoplossing te bekijken.

Installatiehandleidingen Gen 3 Wall Connector

Download de installatiehandleiding voor de Gen 3 Wall Connector om het productoverzicht, de functies en de installatie-instructies te bekijken.

Installatiehandleidingen Gen 2 Wall Connector

Download de installatiehandleiding voor de Gen 2 Wall Connector om het productoverzicht, de functies en de installatie-instructies te bekijken.

Installatiehandleidingen Universal Wall Connector

Download de installatiehandleiding voor Universal Wall Connector om het productoverzicht, de functies en de installatie-instructies te bekijken.

Noord-Amerikaanse oplaadstandaard

Lees informatie over de implementatie van de North American Charging Standard (NACS) en vind aanvullende informatiebronnen voor de Noord-Amerikaanse DC-oplaadconnector.

Technische specificatie

Update per 19 december 2023 – Omdat NACS nu wordt erkend in een SAE technisch rapport (TIR) onder SAE J3400, hebben we de technische specificaties en CAD van onze website verwijderd. De ontwerp- en specificatiebestanden zijn nu beschikbaar in de SAE J3400 TIR.

Bijlagen

De North American Charging Standard maakt gebruik van een gedeeld paar geleiders voor AC- en DC-opladen. Vind en download om diagrammen en gegevens over het delen van de pen AC/DC te bekijken.