Tilgangskontroll for Wall Connector Gen 3

Ladetilgangskontroll er en fastvarefunksjon for Wall Connector Gen 3 som lar deg begrense ladetilgang direkte ved hjelp av igangkjøringsveiviseren uten å måtte ty til en fysisk låsenhet.

Oversikt

Hva gjør ladetilgangskontroll?

Ladetilgangskontroll er en funksjon som lar deg bestemme hvilke biler som skal ha lov til å bli ladet med din Wall Connector. Du har tre alternativer å velge mellom:

Denne funksjonen støttes av fastvareversjon 21.36.4 og nyere.

Hvordan fungerer det?

Wall Connector tillater bare lading av de valgte bilene. Andre biler er forhindret fra å bli ladet.

Hvorfor er det nyttig?

Denne funksjonen er nyttig for en Wall Connector som er på et felles område der du ønsker å kontrollere hvem som har tilgang. Hvis du for eksempel bor i en bolig med flere enheter, kunne andre eiere av elektriske biler potensielt lade med din Wall Connector uten din tillatelse.

Tilbake til toppen

Sette opp

Sett opp og konfigurer ladetilgangskontrollen ved å følge trinnene nedenfor:

Trinn 1: Logg inn i igangkjøringsveiviseren.

Logg inn i igangkjøringsveiviseren ved å koble til samme Wi-Fi-SSID som Wall Connector og klikke på «Tilgangskontroll»-kortet.

Trinn 2: Konfigurer tilgangskontroll.

Du kan velge mellom tre alternativer:

Tilbake til toppen

Feilsøking

Hvorfor ser jeg ikke tilgangskontrollkortet eller «Kun godkjente Teslaer»-alternativet i igangkjøringsveiviseren?

Bekreft at du har installert fastvare 21.36.4 eller høyere på Wall Connector. Bruk om nødvendig «Oppdater»-kortet i igangkjøringsveiviseren og trykk «Se etter oppdatering». Hvis Wall Connector ikke er tilkoblet et Wi-Fi-nettverk, kan du laste ned og installere den nyeste fastvarefilen.

Hvorfor er ikke Wi-Fi-signalet til Wall Connector synlig på enheten min?

Slå Wall Connector av og på med strømbryteren eller hold ladehåndtaksknappen nede i 5 sekunder for å gjøre Wi-Fi-signalet synlig igjen. Hvis enheten din kan se Wi-Fi-nettverket, men har problemer med å koble til det, kan du sjekke passordet på nytt, og/eller prøve å koble til med en annen enhet.

Tilbake til toppen

Ofte stilte spørsmål

Er det nødvendig med en Internett-tilkobling for at Wall Connector skal kunne bruke tilgangskontroll?

Nei. Tilgangskontroll kan settes opp uten at Wall Connector er tilkoblet Wi-Fi-nettverket ditt. Det kreves imidlertid en Wi-Fi-tilkobling med Internett for å kunne motta fastvareoppdateringer, nye funksjoner og avansert støtte.

Kan jeg sette opp tilgangskontroll med en elektrisk bil som ikke er Tesla?

Nei. Vi støtter for tiden ikke tilgangskontroll for andre biler enn Tesla. Du bør vurdere å koble Wall Connector til Wi-Fi med Internett for å få automatiske fastvareoppdateringer som kan gjøre dette mulig i fremtiden.

Kan jeg gi en besøkende midlertidig tillatelse til å lade?

Nei. Vi støtter for tiden ikke en midlertidig overstyring av tilgangskontrollfunksjonen. Du bør vurdere å koble Wall Connector til Wi-Fi med Internett for å få automatiske fastvareoppdateringer som kan gjøre dette mulig i fremtiden.

If you have a different Access Control issue, contact Customer Support.