Wall Connector

Tesla-Wall Connectoren er en effektiv og praktisk løsning for hjemmelading som lar deg koble til kjøretøyet over natten og starte dagen fulladet. For å kjøpe Wall Connectoren kan du besøke Tesla-nettbutikken.

• Wall Connectorens funksjoner
  • Tilleggsressurser

• Wall connector cover

Wall Connectorens funksjoner

• Opptil 77 km rekkevidde per time lading for nye kjøretøy
  • Type 2-håndtak
  • Maks 32 amp utgang
  • Støtter 400 V trefaset Wye, 230 V trefaset Delta og 230 V enfaset wye-nettyper
  • Støtter TT-, TN- og IT-nettyper
  • Innebygd RCD Type A + DC 6 mA-beskyttelse
  • Wi-Fi-tilkobling (2,4 GHz 802,11 b/g/n)
  • Strømdeling (opptil fire Wall Connectors)
  • 7,3 m (24 fot) kabellengde
  • Godkjent for innendørs og utendørs installasjon (IP55)
  • Frontplate i herdet hvitt glass

• BESTILL NÅ

For å få den raskeste hjemmeladingen, installer Wall Connectoren med en kretsbryter som samsvarer med kjøretøyets innebygde lader-egenskaper. For å se maks amperestyrke for din Tesla trykker du lynikonet på berøringsskjermen.

For unike strømforhold eller når strømmen kan være begrenset, kan Wall Connectoren også installeres med kretsbrytere med lavere amperestyrke for å støtte nesten alle eksisterende elektriske systemer.

Wall Connectorens strømutgang vil avhenge av nettilkobling og amperestyrke. Anslått kW for forskjellige konfigurasjoner nedenfor:

Maksimal strømutgang (A) 230 V enfaset strømutgang (kW) 230 V trefaset delta-strømutgang (kW) 400 V trefaset strømutgang (kW)
    Model S/X Model 3
    32 7.4 8.5 11 22.1
    25 5.8 6.6 10 17.3*
    20 4.6 5.3 8 13.8
    16 3,7 4.2 6.4 11*
    13 3 3,5 5.2 9
    10 2.3 2.7 4 6.9
    8 1.8 2,1 3,2 5.5
    6 1.4 1.6 2.4 4.1

Modell 3 maksimum ladehastighet på en 400 V trefaset strømforsyning er 16 ampere (11 kW)
    Model S og Model X maksimum ladehastighet på en 400 V trefaset strømforsyning er 24 ampere (16,6 kW)