Wall Connector

Tesla Wall Connector er en effektiv og praktisk løsning for hjemmelading som lar deg koble til kjøretøyet over natten og starte dagen fulladet. For å kjøpe en Wall Connector kan du besøke Tesla-nettbutikken.

Vær oppmerksom på at Wall Connector må installeres av en kvalifisert elektriker.
Kostnadene til installasjon og testing er ikke inkludert i kjøpesummen for Wall Connector.

Wall Connector-deksel

Wall Connectorens funksjoner

Hastighet

Wall Connector er kompatibel med Model S, Model 3, Model X og Model Y, og den kan gi opptil 77 km rekkevidde per time lading med opptil 16,6 kW på Model S eller X fra en trefaset kontakt med strømstyrke 48 A, avhengig av modell.

Bekvemmelighet

Wall Connector tilpasser seg de fleste elektriske systemer for husholdninger, og har strømnivåer som passer til en rekke nettilkoblinger og strømstyrker. Denne allsidigheten gjør at den kan installeres i de fleste hjem, leiligheter og arbeidsplasser. Den lette kabelen på 7,3 meter gjør at Mobile Connectoren kan bli liggende i bilen.

Connectivity

Kobler du Wall Connector til et lokalt Wi-Fi-nettverk, kan den motta fastvareoppdateringer over nettet, gi tilgang til fjerndiagnostisering og la deg følge med på forbruket. Fastvareoppdateringer sendes automatisk til Wall Connector for å forbedre brukeropplevelsen og introdusere nye funksjoner.

Strømdeling

Strømdeling er ideelt for husholdninger som trenger å lade mer enn én Tesla samtidig, men som kanskje ikke har nok strøm til flere elektriske kurser. Denne funksjonaliteten gjør det mulig for opptil seks Wall Connectors å dele strøm fra én kurs, samtidig som alle bilene får nok lading.

Kompatibel med innendørs/utendørs installasjon

Wall Connector er konstruert for lettvint montering innendørs eller utendørs.

Bestill nå

Ladehastigheter for bil

For å få den raskeste hjemmeladingen, installer Wall Connectoren med en kretsbryter som samsvarer med kjøretøyets innebygde lader-egenskaper. For å se maks amperestyrke for din Tesla trykker du lynikonet på berøringsskjermen.

For unike strømforhold eller når strømmen kan være begrenset, kan Wall Connectoren også installeres med kretsbrytere med lavere amperestyrke for å støtte nesten alle eksisterende elektriske systemer.

Se tabellen nedenfor for ladehastigheter ved hvert strømnivåalternativ.

Kjøretøy Maks ladestrøm basert på kjøretøyets egenskaper og Wall Connectorens gjeldende innstillinger
230 V enfase 230 V trefaset delta 400 V trefaset wye
Model 3 og Model Y 7,4 kW (32 A) 11 kW (28 A) 11 kW (16 A)
Model S og Model X* 7,4 kW (32 A) 8,5 kW (32 A) 16,6 kW (24 A)

*Ladehastigheten til Model S og Model X med enkeltlader vil være begrenset til 11 kW

Omtrentlig rekkevidde i kilometer gjenopprettet per time lading:

• Model 3 og Model Y: 7 kilometer per kW
  • Model S og Model X: 5 kilometer per kW
  • Installasjonsgjennomgang

Prosess

Vi anbefaler at du installerer Wall Connector før du overtar bilen. De fleste installasjoner tar noen timer, men det kan ta et par uker å avtale time med en elektriker.

Følg disse trinnene for å installere en Wall Connector i hjemmet:

• Finn en elektriker
      Skriv inn postnummeret ditt i Finn en elektriker-verktøyet for å finne en installatør i området ditt.

• Be om et pristilbud
      Vi anbefaler at du installerer Wall Connector på en 60 A-kurs og ved den parkeringsplassen som er nærmest den nåværende elektriske infrastrukturen din. Mange elektrikere gir nå pristilbud på nettet og via e-post, noe som gjør det enkelt å få flere pristilbud.

• Bestill Wall Connector
      Når du har et tilbud fra en elektriker, bestill Wall Connector på nettet.

• Avtal installasjonen
      Videresend bekreftelses-e-posten for Wall Connectoren for bestilling av forsendelse til elektrikeren og avtal installasjonsdatoen direkte.

Installasjonsressurser

Elektrikeren kan besøke Wall Connector-støttesiden for nærmere informasjon om å installere Wall Connector.

Installasjonshåndbøker og feilsøkingsinformasjon for Tesla-ladeprodukter finner du også på siden med produktveiledninger for lading og adapter.

Kundestøtte etter kjøp

Hvis du har spørsmål om en Wall Connector som er bestilt og ennå ikke mottatt, kan du kontakte OnlineOrdersEMEA@tesla.com.

Hvis du har problemer med en Wall Connector, kan du kontakte ChargingSupportEMEA@tesla.com eller gå til støttesiden for assistanse.