Slik bestiller du

Det å bestille en Tesla er akkurat som alle andre kjøpsopplevelser på Internett. Bare velg dine alternativer, skriv inn din kontaktinformasjon, og angi når du vil at bilen skal leveres. Din Model S vil bli tilpasset ved vår fabrikk i California og levert til ditt nærmeste servicesenter for opphenting.

Bestillingsprosessen begynner i vårt Design-studio hvor du tilpasser utseendet til din Tesla og velger alternativene. Pris og estimert leveringsdato vil endres avhengig av hvilke alternativer som er valgt. Når du er ferdig, klikker du på bestill-knappen for å fortsette.

For å kunne fullføre bestillingen av din Model S eller Model X, må du oppgi din kontaktinformasjon og betale et depositum pålydende kr. 30.000. Velg en foretrukket leveringsdato hvis du for tiden leaser en bil og ønsker å samordne returdatoen med leveringdatoen til din Tesla.

For å sikre en rask og jevn levering, velger du helt enkelt dine leveringspreferanser i Tesla-konto etter at du har lagt inn bestillingen. Dette sikrer at vi forhåndsvis vet hvor vi skal sende din Tesla for henting. Vi vil forberede dine registreringspapirer og legge til rette for å registrere den i ditt navn.

En tilfredshetsgarantist vil kontakte deg når bestillingen er bekreftet for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om finansiering, innbytte av din nåværende bil, eller det å installere hjemmeladeutstyr.