Installasjonsveiledninger - Vegglader

Tredje generasjons Tesla-vegglader er designet for enkel installasjon. En åpen ledningsboks med integrerte terminaler gir god plass til landingsledninger, med inngangspunkter fra toppen, bunnen og baksiden. Installatører kan bruke en smarttelefon til å igangkjøre veggladeren og koble til kundens Wi-Fi-nettverk.

• Installere en Gen 3-vegglader
  • Igangkjøring av en vegglader
  • Veggladerens fastvare
  • Tilleggsressurser

• Installere en Gen 3-vegglader

Gen 3 front
    Gen 3 bracket
    Gen 3 inside

Last ned håndbok
    Engelsk versjon

icon see manual Installatører bør laste ned og lese gjennom installasjonshåndboken for Gen 3-veggladeren før installasjonen.

Se videoen nedenfor for mer informasjon om hvordan du installerer en Gen 3-vegglader.

Igangkjøring av veggladeren

Veggladeren har et Wi-Fi-nettverk for enkel igangkjøring av enhetsinnstillingene. Igangkjøring kreves før enheten kan lade et kjøretøy.

Hurtigstartveiledningen, inkludert i veggladerboksen, har et klistremerke på forsiden med unik produktinformasjon som kreves for igangkjøring. Eieren av veggladeren bør oppbevare hurtigstartveiledningen for fremtidig referanse.

For å koble til veggladerens tilgangspunkt med en smarttelefon eller bærbar datamaskin, skann QR-koden på hurtigstartveiledning-klistremerket, eller koble til Wi-Fi-nettverket manuelt med SSID og passord (WPA2).

Etter å ha koblet til veggladerens tilgangspunkt, skann QR-koden nedenfor eller åpne en nettleser for å navigere og navigere til http://192.168.92.1.

QR-kodeskanning

Se videoen nedenfor for mer informasjon om hvordan du tar i bruk Gen 3-veggladeren.

Veggladerens fastvare

Koble Gen 3-veggladeren til lokalt Wi-Fi for å motta fastvareoppdateringer automatisk. Nye funksjoner og funksjonalitet sendes ut over tid.

Kontakt kundestøtte hvis du har ytterligere spørsmål.

BESTILL NÅ