Hvordan bestille en serviceavtale

I Tesla-appen kan du bestille og administrere serviceavtalene dine, se og godkjenne estimater og gjennomgå bilens servicehistorikk.

Vi tilbyr to typer serviceavtaler: servicesenterbesøk og mobil service. Servicesenterbesøk krever at du tar bilen med til et Tesla-servicested. Hvis servicen kan utføres utenfor et servicesenter, kan en mobil servicetekniker komme til deg og utføre servicen på et passende sted som du velger. Når du bestiller en serviceavtale, vil du få opplyst datoer og klokkeslett for alle tilgjengelige avtaletyper, avhengig av hvor du befinner deg og hvilken type service som trengs.

Med Tesla Service kan du avlevere bilen når det passer deg og få tilgang til alternativ transport om tilgjengelig. Du vil motta oppdateringer før, under og etter avtalen i Tesla-appen.

Hvordan bestille en serviceavtale

Følg disse trinnene for å bestille en serviceavtale i Tesla-appen:

1. Åpne Tesla-appen.
  2. Trykk på «Service».
  3. Trykk på «Be om service».
  4. Velg et støtteemne og beskriv bekymringen din.
  5. Følg veiledningene på skjermen for å oppgi tilleggsinformasjon som dato, klokkeslett og hvilken type serviceavtale du ønsker.

Merk: Hvilke typer serviceavtaler som er tilgjengelig, avhenger av hvilken service som trengs for bilen din. Enkelte servicer kan bare utføres enten ved hjelp av en mobil service eller et servicesenterbesøk.

Når du har bestilt serviceavtalen, må du forberede enten servicesenterbesøket eller den mobile serviceavtalen.

Slik legger du til en serviceforespørsel på serviceavtalen din

Når serviceavtalen er planlagt, kan du legge til serviceforspørsler ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Tesla-appen.
  2. Trykk på «Service».
  3. Trykk på «Serviceforespørsel».
  4. Trykk på «Administrer forespørsel».
  5. Trykk på «Servicer».
  6. Trykk på «Legg til en ny bekymring».
  7. Beskriv problemet og følg instruksjonene på skjermen for å gi mer informasjon.

Merk: Tilleggsproblemer kan påvirke dato og klokkeslett for den eksisterende avtalen.

Slik kontakter du Tesla om serviceavtalen din

Når serviceavtalen er planlagt, kan du sende melding til det lokale serviceteamet ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Tesla-appen.
  2. Trykk på «Service».
  3. Trykk på «Meldinger».
  4. Sende og motta meldinger fra serviceteamet.
Slik avbestilles en serviceavtale

Følg disse trinnene for å avbestille en kommende Tesla-serviceavtale:

1. Åpne Tesla-appen.
  2. Trykk på «Service».
  3. Trykk på «Serviceforespørsel».
  4. Trykk på «Administrer forespørsel».
  5. Trykk på «Avbryt forespørsel».
Slik bestille ny en serviceavtale

Følg disse trinnene for å bestille ny en serviceavtale for Tesla-bilen din:

1. Åpne Tesla-appen.
  2. Trykk på «Service».
  3. Velg «Serviceforespørsel».
  4. Trykk på «Administrer forespørsel».
  5. Trykk på «Endre avtale».