Initiere levering

Så snart som mulig, kan du logge inn på Tesla-konto og bekrefte dine leveringspreferanser. Tesla vil gi deg et spesifisert tilbud med alternativer, samt oversikt over skatter og registreringsavgifter før levering.

Før levering trenger vi skannede kopier av den registrerte eierens førerkort (begge sider). Den enkleste metoden er å ta et bilde av lisensen din med telefonen og laste opp bildet i dokumentdelen på Tesla-konto.

For å kunne initiere levering:

• Den registrerte eieren må være tilstede
  • Betaling for eventuell utestående saldo
  • Din e-postadresse (brukernavn) og passord for Tesla-konto.

I noen tilfeller kan det benyttes en fullmakt hvis en registrant ikke kan være til stede.