Tesla appstøtte

Last ned Tesla-appen for iPhone og Android for å kontrollere og overføre overvåking av Tesla-produktene dine. Du har tilgang til funksjoner. Bruk Tesla-kontoinformasjonen din for å logge deg inn.

Bileie
App-tilgangen din krever levering av Tesla-bilen din eller installasjon av mobilappen. Du kan aktivere og deaktivere mobiltilgang ved å gå til 'Kontroller' og deretter 'Sikkerhet og trygghet' på bilens berøringsskjerm.

Hvis du har problemer med å logge deg inn på Tesla-kontoen din etter levering, må du sørge for at du bruker riktig e-post og passord. For mer informasjon, gå til Kontostøtte .

Hvis du opplever problemer med appen, kan du prøve følgende:

• Logge inn og ut igjen
  • Slå telefonen av og på
  • Slette og installere appen på nytt
    Merk: for Model 3 krever det at du reparerer telefonnøkkelen

Last ned Tesla-appen og gjør deg kjent med de ulike funksjonene:

Nøkkelfri kjøring
Lås opp og kjør bilen uten nøkkel.

Avtale service
Planlegg en serviceavtale for bilen din og hold deg oppdatert via appen eller SMS-oppdateringer.

Rekkeviddestatus
Sjekk aktuell rekkevidde og motta varsler om ladestatusen til bilen din.

Klimakontroll
Åpne taket og slå på klimakontrollsystemet med fjernkontroll.

GPS-plassering
Med GPS-lokasjonsfunksjonene finner du alltid igjen hvor du har parkert.

Valet-modus
Begrens tilgangen til bilen ved å gjemme alle personopplysninger fra berøringsskjermen, begrens maksimal hastighet og ytelse og lås bagasjerom foran samt hanskerommet.

Tesla henvisningsprogram
Del den unike henvisningslenken din med potensielle eiere for å oppnå eksklusive fordeler når de kjøper en bil.

Eiere av energiprodukter
For å få tilgang til Tesla-appen, må energiproduktet ditt installeres og være aktivt.

Hvis du opplever problemer med appen, kan du prøve følgende:

• Logge inn og ut igjen
  • Slå telefonen av og på
  • Slette og installere appen på nytt

Powerwall

Last ned Tesla-appen og gjør deg kjent med de ulike funksjonene:

Strømflyt
Overvåk bruken din av Powerwall og hjemmeenergi i sanntid, og motta varsler om strømbrudd.

Selvforsynt med strøm
Spor hvor mye energi du generer med Powerwall, noe som reduserer avhengigheten din av strømnettet.

Energibruk
Se en graf i sanntid med daglig, ukentlig, månedlig og årlig energigenerering og -forbruk, noe som gir deg full oversikt over hjemmets energiøkosystem.

Sikkerhetshistorikk
Se en historikk over strømbrudd. Du kan spore dag og varigheten av strømbrudddet.

Tilpass
Velg mellom to modi: selvstyrt eller reserve. Ved å velge selvstyrt, vil Powerwall lagre solenergi i løpet av dagen og levere strøm til hjemmet ditt om natten. Du kan også stille inn en reserve. Hvis du forventer strømbrudd på grunn av dårlig vær, kan du velge Bare reserve og reservere 100 % av Powerwall hvis det skulle skje.

Powerpack

Powerpack-eierne gis tilgang etter idriftsetting av Tesla-teamet.

Strømflyt
Overvåk energiforbruket til din Powerpack, solenergi og hjemmet i sanntid.

Energibruk
Vis en sanntids graf med daglig, ukentlig, månedlig eller årlig energigenerering og -forbruk, likeså når det gjelder ladings- og utladningsaktiviteten til Powerpack.

Varsel om strømbrudd
Motta sanntidsvarsler om strømbrudd og vit når Powerpack forsyner hjemmet ditt med strøm.

Powerpack-eierne kan sende inn eventuelle forespørsler om opplevelsen med Tesla-mobilappen via den støtteportalen.