Tesla appstøtte

bildet av en Iphone med Tesla -appen åpnet på full skjerm

Med Tesla-appen får du tilgang til Tesla-kjøretøyet og energiproduktene dine fra hvor som helst. Last ned appen for iOS og Android, og logg inn med Tesla-kontoens e-postadresse og passord.

Kjøretøy

For å kunne bruke de tilgjengelige funksjonene i Tesla-appen må kjøretøyet ditt leveres, og du må ha tilgang til mobilappen aktivert. Hvis du har lagt inn en bestilling og forbereder levering, kan du få tilgang til Tesla-kontoen din og utforske videoer fra appen.

lock icon

Få tilgang til kjøretøy- og klimakontroller

Lås og lås opp med telefonnøkkelen, administrer klimakontroller og se etter programvareoppdateringer. I kaldt vær kan du forhåndsvarme og avrime bilen direkte fra appen.

lightning bolt icon

Forbli ladet

Sjekk rekkevidden din fra hvor som helst, angi ladegrense og se ladehistorikken. På veien bruker du appen til å finne ladestasjoner i nærheten av deg.

charge stats icon

Forstå ladestatistikken

Analyser bilens lademønster og se estimerte besparelser ved siden av gjennomsnittlige kostnader for bilen basert på ladetype.

Kredittkortikon

Administrer betalings- og kontoinformasjon

Utfør betalinger og hold oversikt over lading og bestillingshistorikk. Bruk Lommebok til å se, legge til og fjerne betalingsmåter tilknyttet Tesla-kontoen din.

Skiftenøkkelikon

Avtal service og veihjelp

Avtal service og følg avtalestatusen din.

shopping bag icon

Kjøp oppgraderinger

Kjøp trådløse oppgraderinger og abonnementer for å legge til ekstra funksjoner og funksjonalitet i bilen din.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan feilsøker jeg appen?
Hvis du opplever ytelsesproblemer med appen, følger du disse trinnene:

Hvordan kan jeg koble bilen min til Tesla-appen?
Bilen må være tilknyttet Tesla-kontoen din for å kunne kobles til appen. Hvis du nylig kjøpte bilen, kan du lese mer om å legge til og fjerne produkter.

Hvordan kan jeg bytte produkter i appen?
Bytt til et annet produkt, sveip mot venstre på kjøretøy- eller energistartskjermen.

Hvordan kan jeg se, legge til eller fjerne en betalingsmåte?
Se, legg til eller fjern betalingsmåter når som helst med Lommebok i Tesla-appen. Alle betalingsmåter knyttet til Tesla-kontoen din, finner du i Lommebok.

Slik kan du se eller legge til en betalingsmåte:

Slik kan du fjerne en betalingsmåte: