Kino, Arkade og Leketøy

Oversikt

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Underholdningsalternativer kan variere avhengig av markedsregion, produksjonsdato og bilkonfigurasjon.
Kino: Spill av forskjellige videostrømmingstjenester (som Netflix, YouTube Hulu osv.) mens du er parkert. Bare tilgjengelig hvis Model S er koblet til wifi, eller er utstyrt med premium-tilkobling og et mobilsignal er tilgjengelig.
Arkade: Vil du spille? Det kan hende du må bruke ratt-knappene på en Bluetooth- eller USB-kontroll for å spille. Se Spillkontrollere.
Leketøy: Spill i Leketøy mens bilen er parkert.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
ADVARSEL
Bruk disse funksjonene kun når Model S er parkert. Vær alltid oppmerksom på vei- og trafikkforhold når du kjører. Bruk av disse funksjonene mens du kjører er ulovlig og veldig farlig.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Du kan også bruke talekommandoer for å få tilgang til disse funksjonene (se Talekommandoer).

Leketøy

Bilens Leketøy-program har funksjoner det kan være morsomt å bruke. Her er noen eksempler på funksjonene du finner i Leketøy-programmet:

Velg dette ... Når du skal gjøre dette ...
007 (kun biler med luftfjæring) Du er ikke lenger en fører, du er en dykker! Berør Kontroller > Fjæring for å endre dybden.
Boombox Hvis Model S er utstyrt med et system for fotgjengervarsling, kan du glede fotgjengere med en rekke lyder fra bilens eksterne høyttaler når i Park. Se Boombox for mer informasjon.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Undersøk lokal lovgivning før du bruker Boombox på offentlige steder.
Utslipp Moro kan komme som en overraskelse. Velg din foretrukne prompestil og målsete. Bruk blinklyset eller trykk på venstre rullehjul når du er klar til å «fyre av» spøken. For de heldige bilene som er utstyrt med et system for fotgjengervarsling, kan du velge å kringkaste eksternt når bilen står parkert. Vent litt – det kommer mer! Bruk mobilappen til å utføre ekstern utslippstesting ved å berøre og holde inne en av de fire hurtigkontrollknappene og velge prompeknappen.
Lysshow Parker utenfor, skru opp volumet, rull ned vinduene, og gled deg over underholdningen. Planlegg lysshowet frem i tid, og velg hvilken sang du vil bruke når du skal overraske venner eller familie.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Lysshow skal ikke brukes når bilen står parkert eller i nærheten av offentlige veier. Dette kan være distraherende for andre trafikanter. Før aktivering er det førerens ansvar å sikre at bruk av lysshow er i samsvar med lokale lover og forskrifter.
Ludicrous Speed (bare P100D-biler) Trykk på og hold inne innstillingen Ludicrous (berør Kontroller > Pedaler og styring > Akselerasjon > Ludicrous) i ca. fem sekunder. Berør Ja, selvsagt! hvis du vil kjøre fort. Trykk på en av rulleknappene en kort stund til de tilgjengelige alternativene vises for å vise effekt- og akselerasjonsavlesninger på instrumentpanelet. Deretter ruller du på rulleknappene for å utheve Avlesninger, deretter trykker du på rulleknappen igjen.
Mars Kartet viser Model S som en rover på Mars, og Om din Tesla-boksen viser romskipet til SpaceX.
Ladeport Når Model S er låst og lader, trykker du på knappen på den mobile kontakten ti ganger raskt etter hverandre. Stilig, ikke sant?
Rainbow Road Trenger du mer moro? Besøk Rainbow Road ved å dra autopilothendelen mot deg fire ganger i rask rekkefølge mens autostyring er aktivert.
Romantikk Du kan ikke grille pølser over åpen ild i bilen, men du kan likevel gjøre det koselig med din kjære med denne virtuelle peisen. Sett på musikken, og la romantikken blomstre.
Tegneblokk Kanaliser din indre Picasso. Vis oss hva du kan! Berør Utgi for å sende kunstverkene dine til Tesla for kritikk.
TRAX Det er aldri for sent å følge drømmen om å bli en verdenskjent DJ. Med TRAXkan du forvandle bilen til ditt eget musikkstudio. I Park kan du velge blant et mangfold av instrumenter og unike lydeffekter for å lage en ny hit. Mikrofon og hodesett følger ikke med.
Svaret på de største spørsmålene om livet, universitetet og alt annet Gi bilen din navnet 42 (trykk på Kontroller > Programvare, og trykk på navnet på bilen). Merk deg det nye navnet.
Fargeprogram for bil (hvis utstyrt) Endre fargen til Model S på berøringsskjermen. Berør fargekartet ved siden av kjøretøyets navn, og tilpass den utvendige fargen, nyansen og mer.

Boombox

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Boombox er bare tilgjengelig på biler utstyrt med system for fotgjengervarsling (PWS).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Undersøk lokal lovgivning før du bruker Boombox på offentlige steder.

Med Boombox kan du spille av lyd eksternt via høyttaleren til systemet for fotgjengervarsling (PWS) når Model S er parkert. For eksempel:

 • Spill av media.
 • Bruk Megafon til å spille av en modulert versjon av stemmen din.
 • Trykk på hornet for å spille av de første fem sekundene av hvilken som helst lyd fra en kompatibel USB-enhet.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Hvis Camp-modus er aktivert i Klimakontroller, kan du gå ut av bilen og bruke Tesla-appen til å styre volumet.

Forbered en USB-stasjon for Boombox

Følg disse trinnene for å legge til inntil fem egendefinerte Boombox-lyder:

 1. På en datamaskin kan du formatere en USB-stasjon til exFAT, MS-DOS FAT (for Mac), ext3 eller ext4 (NTFS støttes ikke på nåværende tidspunkt).
 2. Opprett en mappe på USB-stasjonen som du kaller Boombox.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Merk
  USB-stasjonen kan bare inneholde én mappe. Den kan for eksempel ikke deles med Dashcam.
 3. Legg WAV og MP3-lydfiler i mappen. Du kan legge til så mange filer som USB-stasjonens kapasitet tillater, men du kan bare velge blant de fem første, sortert alfabetisk. Filnavn, av hvilken som helst lengde, kan inneholde store eller små bokstaver (a–z/A–Z), tall fra 0–9, punktum (.), bindestreker (-), og understreker (_).
 4. Sett USB-stasjonen inn i en USB-port foran.
 5. Velg en lyd fra USB-stasjonen ved å velge fra Boombox-rullegardinmenyen.

Avinstallering av spill

Avinstallering av spill er nyttig hvis du vil frigjøre plass på bilens lagringsenhet. For å avinstallere et spill går du til Arkade, velger spillet du vil avinstallere og trykker deretter på Avinstaller. Når du har avinstallert et spill, må du laste det ned på nytt før du kan spille det igjen.

Spillkontrollere

Du kan pare Bluetooth Classic-spillkontrollere med Model S ved å følge den samme fremgangsmåten som ved paring av telefonen din (se Telefon, kalender og webkonferanse). Etter paringen kobles kontrolleren automatisk til bilen. Når den er koblet til, kan du bruke kontrolleren til å spille utvalgte spill. Model S støtter inntil to Bluetooth-enheter samtidig (som to kontrollere eller én telefon og én kontroller).

For kjøretøyer produsert før ca. 1. november 2021 kan du koble USB-kompatible spillkontrollere til de fremre USB-portene i kjøretøyets midtkonsoll. For kjøretøyer produsert etter ca. 1. november 2021 må du bruke USB-porten i hanskerommet.