Deler og tilbehør

Deler, tilbehør og endringer

Bruk kun originale deler og tilbehør fra Tesla. Tesla gjennomfører grundig testing av deler for å sikre egnethet, sikkerhet og pålitelighet. Kjøp disse delene fra Tesla, der de blir profesjonelt montert, og der du får ekspertråd om endringer på Model S. Tilbehør kan kjøpes fra Tesla-forhandlere eller på nett på www.tesla.com.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Noe tilbehør er kanskje ikke nødvendig i ditt markedsområde.

Tesla har ikke mulighet til å teste deler som er produsert av andre leverandører, og tar derfor ikke ansvar hvis du bruker uoriginale deler på Model S.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
ADVARSEL
Montering av deler og tilbehør eller gjennomføring av endringer som ikke er godkjent, kan påvirke ytelsen til Model S og sikkerheten til passasjerene. Eventuelle skader som er forårsaket av bruk eller montering av deler som ikke er godkjent, eller som følge av endringer som ikke er godkjent, dekkes ikke av garantien.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
ADVARSEL
Tesla tar ikke ansvar for død, personskader eller skader som oppstår hvis du bruker eller monterer tilbehør eller utfører endringer som ikke er godkjent.

Karosserireparasjoner

Kontakt Tesla eller et Tesla-godkjent verksted hvis Model S har vært involvert i en kollisjon, for å sikre at den repareres med originale Tesla-deler. Tesla har utvalgte reparasjonssentre som oppfyller strenge krav til opplæring, utstyr, kvalitet og kundetilfredshet.

Noen verksteder og forsikringsselskaper kan foreslå bruk av uoriginalt utstyr eller reparerte deler for å spare penger. Disse delene oppfyller ikke Teslas høye standarder for kvalitet, tilpasning og korrosjonsbestandighet. I tillegg er det slik at uoriginalt utstyr og reparerte deler (samt skader eller feil de forårsaker) ikke dekkes av garantien.

Bruk av RFID-brikker

Model S har et metallisk belegg på frontruten, som kan forstyrre signalene som sendes fra RFID-brikkene som brukes av mange bompengesystemer. De fleste Model S-biler, avhengig av produksjonsdatoen, har et område på frontruten der det metalliske belegget er avkuttet for å gi plass til brikker. Dette stedet, på høyre side av bakspeilet, er det beste stedet å montere en brikke. Hvis bilen ikke har et område uten metallisk belegg, monterer du brikken på bakspeilet.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Du kan også feste den værbestandige brikken til nummerskiltplaten foran.
anbefalt sted å plassere brikken – frontruten til høyre for bakspeilet uthevet