Kabinekamera

Din Model 3 er udstyret med et kabinekamera, der er placeret over bakspejlet.

Zoomfelt med et kameraobjektiv, der peger på placeringen over bakspejlet

Kabinekameraet kan registrere manglende opmærksomhed fra førerens side og give dig akustiske advarsler for at minde dig om at holde øjnene på vejen, når Autopilot er aktiveret.

Som standard forlader billed- og videooptagelser fra kameraet ikke bilen, og de overføres heller ikke til nogen, end ikke Tesla, medmindre du aktiverer datadeling. Hvis du aktiverer datadeling, og der opstår en sikkerhedskritisk hændelse (for eksempel en kollision), deler Model 3 korte videooptagelser fra kabinen med Tesla for at hjælpe os med at udvikle fremtidige forbedringer af sikkerhedsfunktionerne og løbende forbedre intelligensen i de funktioner, der er afhængige af kabinekameraet. Data kan også blive delt, hvis fejlfinding er påkrævet i forbindelse med kabinekameraets funktionalitet. Kabinekameraet udfører ikke ansigtsgenkendelse eller andre former for identitetsgenkendelse. For at beskytte dit privatliv er data fra kabinekameraet ikke tilknyttet dit køretøjs stelnummer (VIN).

For at justere dine præferencer for datadeling skal du trykke på Betjeningsknapper > Software > Dataindsamling > Tillad dataindsamling via kabinekamera. Du kan ændre dine indstillinger for datadeling når som helst. For at få vist de funktioner, der aktuelt er aktiverede, og som benytter kabinekameraet, skal du trykke på Betjeningsknapper > Software > Kabinekamera.

Eksempel på kameravisning, når Tillad dataindsamling via kabinekamera er aktiveret
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Hold kameraobjektivet rent og frit for forhindringer. Fjern eventuel ophobet snavs og støv med jævne mellemrum ved at aftørre kameraobjektivet med en ren klud.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Pas på
Brug ikke rengøringsmidler, som indeholder kemikalier eller slibemiddel. Det kan skade overfladen på kameraets objektiv.