Vehicle Hold -paikallaanpitoavustin

Kun Model 3 on pysäytettynä, Vehicle Hold -paikallaanpitoavustin pitää jarrut kytkettynä silloinkin, kun et paina jarrupoljinta. Kun ajat ylämäkeen tai tasaisella pinnalla, jarruta normaalisti. Kun auto on pysähtynyt, kytke Vehicle Hold -paikallaanpitoavustin painamalla jarrupoljinta uudestaan (kunnes kosketusnäytöllä näkyy paikallaanpitoavustimen merkkivalo). Voit vapauttaa jarrupolkimen ja pysyä paikallaan myös mäessä.

Harmaa kuvake, jossa H-kirjain ympyrässä.
Tämä merkkivalo näkyy kosketusnäytöllä, kun paikallaanpitoavustin jarruttaa aktiivisesti Model 3.

Voit kytkeä paikallaanpitoavustimen pois käytöstä painamalla kaasupoljinta tai painamalla jarrupoljinta ja vapauttamalla sen.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Paikallaanpitoavustin kytkeytyy pois käytöstä myös, kun vaihdat vaihteen vapaalle.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Painettuasi ajoneuvon jarrupoljinta aktiivisesti Model 3 noin kymmenen minuutin ajan, Model 3, vaihtaa pysäköintivaihteelle ja Vehicle Hold -paikallaanpitoavustin kytkeytyy pois päältä. Model 3 vaihtaa pysäköintivaihteelle myös silloin, jos se havaitsee kuljettajan poistuneen autosta.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Kun Pysäytystilaksi on asetettu Pito (katso Pysäytystila), paikallaanpitoavustin kytkeytyy käyttöön aina, kun Model 3 pysähtyy eteenpäinajon tai peruutuksen aikana. Sitä ei tarvitse kytkeä käyttöön painamalla jarrua.