De ventilatieroosters voor en achter aanpassen

Model 3 is voorzien van een uniek horizontaal ventilatierooster over de gehele breedte van het dashboard. Hij is tevens voorzien van ventilatieopeningen aan de onderzijde van de console achterin.

Binnenaanzicht van het interieur voorin en achterin met callouts
  1. Ventilatieroosters bestuurderszijde
  2. Bedieningselementen bestuurderszijde
  3. Bedieningselementen passagierszijde
  4. Ventilatieroosters passagierszijde
  5. Ventilatieopeningen achter
  6. Bedieningselementen achter

Met behulp van de touchscreens kunt u precies aangeven waarop u de uit dit rooster stromende lucht wilt richten bij het verwarmen of koelen van de cabine. Wanneer de luchtstroom uit het rooster in het dashboard is ingeschakeld, kunt u de richting van de luchtstroom uit elk rooster verstellen. Om de richting van de luchtstroom te veranderen, tikt u op de luchtgolven uit het bijbehorende rooster op het touchscreen. De lucht stroomt in een enkele baan wanneer deze wordt gecentreerd of wordt verdeeld in gespiegelde luchtstromen wanneer lucht vanuit het midden van het rooster naar buiten of naar binnen wordt geleid.

Ventilatieroosters voorin met naar buiten wijzende blauwe pijlen

Om de luchtstroom uit het ventilatierooster aan passagierszijde voorin uit te schakelen wanneer de climate control is ingeschakeld, tikt u op de luchtgolf voor de voorpassagier op het touchscreen en volgt u de instructies.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
Wanneer een rooster in twee afzonderlijke luchtstromen wordt verdeeld, is de luchtstroom in elke richting niet zo sterk als wanneer alle lucht in één enkele richting stroomt.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
De buitenlucht wordt aangezogen in de Model 3 via een rooster onder de voorruit. Houd dit rooster vrij van bladeren, sneeuw e.d.

Interieurfilter(s)

Model 3 heeft een of meer luchtfilters die stof, roet, pollen en andere deeltjes opvangen.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
Interieurfilter(s) moet/moeten regelmatig worden vervangen. Zie Onderhoudsintervallen.