Öppna huven utan strömförsörjning

Öppna huven utan strömförsörjning

Om det mot förmodan inträffar att Model S inte har låg spänning-strömförsörjning kan du inte öppna det främre bagageutrymmet med pekskärmen, fjärrnyckeln, eller mobilappen. I så fall öppnar du det främre bagageutrymmet så här:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Anm
Följande steg för att öppna det främre bagageutrymmet fungerar inte om Model Sär låst och låg spänning-strömförsörjningen är aktiv.
närbild på främre bogserögla
 1. Leta reda på en extern låg spänning-strömförsörjning (som en starthjälp).
 2. Lossa bogserögleskyddet genom att trycka hårt på den övre högra kanten av skyddet tills det svänger inåt och sedan försiktigt dra den upplyfta delen mot dig.
 3. Dra ut de två ledarna ur bogseröglans öppning så att båda polerna friläggs.
 4. Anslut låg spänning-strömförsörjningens röda positiva (+) kabel till den röda pluspolen (+).
 5. Anslut låg spänning-strömförsörjningens svarta negativa (-) kabel till den svarta minuspolen (-).
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Anm
  Att använda en extern låg spänning-strömförsörjning på polerna släpper endast huvlåsen. Du kan inte använda plus- och minuspolerna för att ladda låg spänning-batteriet.
 6. Slå på den externa strömförsörjningen (läs mer i tillverkarens anvisningar). Huvens spärrar släpps omedelbart så att du nu kan öppna huven och komma åt det främre bagageutrymmet.
 7. Koppla loss båda kablarna och börja då med den svarta negativa (-) kabeln.
 8. Om du drar upp fordonet på ett transportfordon med flak sätter du inte tillbaka skyddet till bogseröglan än. Montera behov bogserögleskyddet genom att föra in de två ledarna i bogseröglans öppning och passa in bogserögleskyddet i rätt läge och snäppa det på plats.