Sisätilojen säilytystilat

Keskikonsoli

Avainlähettimiä ja -kortteja lukevan RFID-lähettimen lisäksi (katso Avaimet), keskikonsolissa on mukitelineet, kaksi säilytyslokeroa ja langaton puhelinlaturi (katso Sisätilojen elektroniikka).

Avaa pääsäilytyslokero vetämällä sen kantta ylöspäin. Avaa etusäilytyslokero liu’uttamalla sen kantta eteenpäin.

Kuva, jossa nuolet osoittavat, miten keskikonsolin säilytyslokerot avataan.

Takakonsoli

Model Y -autossa on toisen istuinrivin selkänojan keskelle integroitu takakonsoli. Vetämällä konsolin alas voit käyttää sitä käsinojana ja pääset käsiksi mukitelineisiin.

Kuva, jossa nuoli osoittaa vetämään takakonsolin alas.

Vaateripustimet

Model Y -auton toisella istuinrivillä auton kummallakin puolella on vaateripustin lukuvalon vieressä. Vapauta vaateripustin painamalla sitä. Työnnä vaateripustin sisään painamalla sitä uudestaan.

Vaateripustin takaikkunan yläpuolella ja ulospäin osoittava nuoli

Hansikaslokero

Avaa hansikaslokero valitsemalla Hallintalaitteet > Hansikaslokero. Hansikaslokero avautuu automaattisesti ja sen valo syttyy.

Kuva, jossa nuoli osoittaa hansikaslokeron avaamisen.

Sulje hansikaslokero painamalla sitä ylöspäin, kunnes kuulet napsahduksen sen sulkeutuessa.

Voit suojata hansikaslokeron sisällön vieläkin paremmin määrittämällä nelinumeroisen PIN-koodin valitsemalla Hallintalaitteet > Turvallisuus > Hansikaslokeron PIN (katso Hansikaslokeron PIN).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos hansikaslokero jätetään auki, sen valo sammuu lopulta.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Hansikaslokero lukitaan aina suljettaessa ja kun Model Y lukitaan mobiilisovelluksella, avainkortilla, poistuessasi Model Y -autosta puhelinavain mukanasi (kun Ovien automaattinen lukitus autosta poistuttaessa on käytössä) tai kun Valet mode -tila on käytössä (katso Valet Mode -tila). Sitä ei lukita, kun Model Y lukitaan koskettamalla lukon kuvaketta kosketusnäytöllä.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Pidä hansikaslokero kiinni ajon aikana etumatkustajalle törmäys- tai äkkipysähdystilanteessa aiheutuvien vammojen välttämiseksi.