Tietoja omistajan ohjeista

Tämän asiakirjan paikkansapitävyys

Saat autoasi koskevat uusimmat ja ajantasaisimmat tiedot tarkastelemalla omistajan käsikirjaa auton kosketusnäytöstä valitsemalla Hallintalaitteet > Huolto > Käsikirja. Tiedot on räätälöity omaa ajoneuvoasi varten, ja ne vaihtelevat ostettujen toimintojen, ajoneuvon kokoonpanon, markkina-alueen ja ohjelmistoversion mukaan. Teslan muualla julkaisemat omistajan ohjeet päivitetään puolestaan tarpeen mukaan, ja ne eivät välttämättä sisällä autosi kokoonpanon mukaisia tietoja.

Tiedot uusista ominaisuuksista näytetään kosketusnäytöllä ohjelmistopäivityksen jälkeen, minkä lisäksi ne voi katsoa milloin tahansa valitsemalla Controls > Software > Release Notes. Jos omistajan käsikirjassa olevat auton käyttöä koskevat ohjeet poikkeavat julkaisutiedoista, julkaisutiedot ovat ensisijaisia.

Kuvat

Tässä asiakirjassa olevat kuvat on tarkoitettu ainoastaan havainnollistamista varten. Ajoneuvosi kosketusnäytössä näkyvät tiedot voivat poiketa hieman annetuista tiedoista riippuen ajoneuvon varustelusta, ohjelmistoversiosta ja markkina-alueesta.

Toimintojen saatavuus

Jotkin toiminnot ovat saatavana vain tietyissä ajoneuvokokoonpanoissa ja/tai tietyillä markkina-alueilla. Omistajan käsikirjassa mainitut ominaisuudet ja toiminnot eivät välttämättä ole saatavana autossasi. Katso lisätietoja kohdasta Toimintojen saatavuutta koskeva lauseke.

Virheet tai epätarkkuudet

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuuksien kuvaukset ovat olleet valmistajan käsityksen mukaan oikein omistajan ohjeiden julkaisuhetkellä. Koska Tesla pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa, pidätämme itsellämme oikeuden tehdä tuotteisiimme muutoksia milloin tahansa. Voit ilmoittaa meille omistajan käsikirjan epätarkkuuksista tai puutteista, jättää yleistä palautetta tai antaa ohjeiden laatua koskevia ehdotuksia lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: ownersmanualfeedback@tesla.com.

Komponenttien sijainti

Omistajan ohjeissa voidaan määrittää komponentin sijainniksi auton oikea tai vasen puoli. Tässä esimerkkikuvassa vasen (1) ja oikea (2) viittaavat auton puoliin silloin, kun istutaan auton sisällä.

Ajoneuvo kuvattuna ylhäältä, numero 1 ajoneuvon vasemmalla puolella ja numero 2 ajoneuvon oikealla puolella.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

© 2012-2024 Tesla, Inc. Kaikki tämän asiakirjan tiedot ja ajoneuvon koko ohjelmisto ovat Tesla Inc. -yhtiön ja sen lisenssinhaltijoiden tekijänoikeuden ja muiden immateriaalioikeuksien alaisia. Tätä materiaalia ei saa muokata, jäljentää tai kopioida kokonaan tai osittain ilman Tesla Inc. -yhtiön ja sen lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Lisätietoja on saatavana pyydettäessä. Tesla käyttää Open Source -yhteisön kehittämää ohjelmistoa. Vieraile Teslan Open Source -ohjelmistosivustossa osoitteessa www.tesla.com/opensource. HD Radio on iBiquity Digital Corporation -yhtiön rekisteröity tavaramerkki. Seuraavat merkinnät ovat Tesla Inc. -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa:

Useita Teslan tavaramerkkisanoja, -logoja jne.

Kaikki muut tässä asiakirjassa olevat tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Niiden esiintyminen tässä asiakirjassa ei ole osoitus kyseisien tahojen sponsoroinnista tai niiden tuotteiden tai palvelujen tukemisesta. Minkä tahansa tässä asiakirjassa tai autossa olevan tavaramerkin luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty.