Unutarnja pohrana

Središnja konzola

Osim što sadrži RFID odašiljač koji čita daljinske ključeve i kartice s ključem (pogledajte Ključevi), središnja konzola obuhvaća držače za čaše, dva odjeljka za pohranu i bežični punjač telefona (pogledajte Unutarnja elektronika).

Za otvaranje glavnog odjeljka za pohranu povucite poklopac prema gore. Otvorite prednji odjeljak za spremanje tako da klizno pomaknete poklopac prema naprijed.

Slika sa strelicama koje pokazuju kako otvoriti središnju konzolu odjeljaka za pohranu.

Stražnja konzola

Stražnja konzola u vozilu Model Y integrirana je u središnji dio naslona sjedala u drugom redu. Povucite konzolu prema dolje za pristup stražnjim držačima za čaše ili je upotrijebite kao naslon za ruku.

Slika sa strelicom koja pokazuje da povučete stražnju konzolu prema dolje.

Vješalice

Vaše Model Y opremljeno je vješalicom sa svake strane sjedala u drugom redu pored svjetla za čitanje. Gurnite vješalicu kako biste je otpustili. Ponovno je pritisnite kako bi se ponovno uvukla.

Vješalica iznad stražnjeg prozora sa strelicom koja pokazuje prema van

Pretinac za rukavice

Za otvaranje pretinca za rukavice dodirnite Kontrole > Pret. za rukav.. Pretinac za rukavice automatski se otvara i uključuje se svjetlo unutar pretinca.

Slika sa strelicom koja pokazuje otvaranje pretinca za rukavice.

Za zatvaranje pretinca za rukavice gurnite ga prema gore dok ne klikne u zatvoreni položaj.

Kako biste dodatno osigurali pretinac za rukavice, dodirnite Kontrole > Sigurnost > PIN za pretinac za rukavice i postavite 4-znamenkasti PIN (pogledajtePIN za pretinac za rukavice).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bilješka
Ako ostavite pretinac za rukavice otvorenim, svjetlo se nakon nekog vremena isključuje.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bilješka
Pretinac za rukavice zaključava se kad god se zatvori i kad zaključate Model Y s pomoću mobilne aplikacije, kartice s ključem, kad napustite Model Y s telefonom kao ključem (ako je uključeno zaključavanje pri udaljavanju od vozila) ili ako je aktivan Način rada s ograničenim pristupom (pogledajte Način rada s ograničenim pristupom). Ne zaključava se kad je vozilo Model Y zaključano dodirom ikone zaključavanja na dodirnom zaslonu.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Upozorenje
Tijekom vožnje držite pretinac za rukavice zatvoren kako biste spriječili ozljede suvozača u slučaju sudara ili naglog zaustavljanja.