Wall Connector

Tesla Wall Connector är en effektiv och praktisk lösning för hemmaladdning som låter dig koppla in din bil över natten och börja dagen med laddat batteri. Besök Teslas onlinebutik för att köpa en Wall Connector.

Hölje till Wall Connector

Specifikationer för Wall Connector

Hastighet

Wall Connector är kompatibel med Model S, Model 3, Model X och Model Y och kan ge upp till 77 km räckvidd per laddningstimme med upp till 16,6 kW för Model S eller X med en trefasanslutning/48 ampere, beroende på modell.

Bekvämlighet

Wall Connector kan anpassas för de flesta hushålls elsystem, med anpassningsbara effektnivåer för olika nätanslutningar och strömstyrkor. Denna mångsidighet gör att den kan installeras vid de flesta hem, lägenhetshus och arbetsplatser. Kabeln på 7,3 meter (24 fot) har låg vikt vilket gör att Mobile Connector kan lämnas kvar i bilen.

Anslutning

Genom att ansluta Wall Connector till ett lokalt Wi-Fi-nätverk får den möjlighet för trådlösa programvaruuppdateringar, fjärrdiagnos och spårning av användningsdata. Firmware-uppdateringar kommer att skickas automatiskt till Wall Connector för att förbättra användarupplevelsen och introducera nya funktioner.

Strömdelning

Strömdelning är idealisk för hushåll som behöver ladda fler än en Tesla samtidigt, men kanske inte har tillräckligt med ström för flera elektriska kretsar. Med denna funktionalitet kan upp till fyra Wall Connector dela ström från en krets och samtidigt låta dina bilar få tillräcklig laddning.

Inomhus-/utomhuskompatibel

Wall Connector har en design med låg vikt som möjliggör mångsidig uppsättning inomhus eller utomhus.

BESTÄLL NU

Laddningshastigheter för fordon

För den snabbaste hemladdningen ska du installera Wall Connector med en säkring som stämmer överens med bilens ombordladdares kapacitet. För att se maximal strömstyrka för din Tesla ska du trycka på blixtsymbolen på touchskärmen.

Vid unika strömförhållanden eller när strömtillgången är begränsad kan Wall Connector också installeras med en säkring med lägre amperetal för att fungera med nästan vilket befintligt elsystem som helst.

Se tabellen nedan för laddningshastigheter för varje effektnivå.

Fordon Max laddningseffekt baserat på fordonets kapacitet och ströminställning för Wall Connector
230 V enfas 230 V trefas D 400 V trefas Y
Model 3 och Model Y 7,4 kW (32A) 11 kW (28A) 11 kW (16A)
Model S och Model X* 7,4 kW (32A) 8,5 kW (32A) 16,6 kW (24A)

*Laddningshastigheten för Model S och Model X med enkelladdare kommer att begränsas till 11 kW

Ungefärlig räckvidd i kilometer per laddningstimme:

• Model 3 och Model Y: 7 kilometer per kW
  • Model S och Model X: 5 kilometer per kW
  • Vägledning för installation

Process

Vi rekommenderar att du installerar din Wall Connector innan du tar emot leverans av din bil. De flesta installationer tar några timmar, men det kan ta upp till två veckor att hitta och boka en elektriker.

Följ dessa steg för att installera en Wall Connector i ditt hem:

• Hitta en elektriker
      Ange ditt postnummer i verktyget Hitta en elektriker för att hitta en installatör i ditt område.

• Be om en offert
      Vi rekommenderar att du installerar Wall Connector på en 60A-krets på parkeringsplatsen närmast din befintliga elektriska infrastruktur. Många elektriker erbjuder nu offerter online och via e-post, vilket gör det enkelt att inhämta flera offerter.

• Beställ din Wall Connector
      När du har en offert från en elektriker, beställ din Wall Connector online.

• Boka din installation
      Vidarebefordra din e-postbekräftelse för beställning av Wall Connector till din elektriker och boka ditt installationsdatum direkt.

Installationsresurser

Din elektriker kan besöka supportsidan för Wall Connector för att hitta mer information om hur de installerar en Wall Connector.

Installationshandböcker och felsökningsinformation för Teslas laddningsprodukter finns också på sidan med produktguider för laddning och adaptrar.

Support efter köp

Om du har frågor om en Wall Connector som du har beställt men ännu inte har fått levererad ska du kontakta OnlineOrdersEMEA@tesla.com.

Om du har problem med en Wall Connector, kontakta ChargingSupportEMEA@tesla.com eller besök supportsidan för att få hjälp.

Ytterligare resurser