Väggmonterad laddbox

Tesla Wall Connector är en effektiv och praktisk lösning för hemmaladdning som låter dig koppla in din bil över natten och börja dagen med fulladdat batteri. Besök Teslas onlinebutik för att köpa en Wall Connector.

• Specifikationer för Wall Connector
  • Ytterligare resurser

• Wall connector cover

Specifikationer för Wall Connector

• Laddar upp till 77 km räckvidd per timme för nya fordon
  • Type 2-handtag
  • Max 32A uteffekt
  • Stöder 400 V trefas Y, 230 V trefas D och 230 V enfas
  • Stöder TT-, TN- och IT-elnät
  • Inbyggd jordfelsbrytare typ A + DC 6 mA
  • Wi-Fi-anslutning (2,4 GHz 802.11 b/g/n)
  • 7,3 m (24 fot) lång kabel
  • Godkänd för installation inomhus och utomhus (IP55)
  • Front av härdat vitt glas

• BESTÄLL NU

För den snabbaste hemladdningen ska du installera Wall Connector med en säkring som stämmer överens med bilens ombordladdares kapacitet. För att se maximal strömstyrka för din Tesla ska du trycka på blixtsymbolen på touchskärmen.

Vid unika strömförhållanden eller när strömtillgången är begränsad kan Wall Connector också installeras med en säkring med lägre amperetal för att fungera med nästan vilket befintligt elsystem som helst.

Uteffekten från Wall Connector beror på nätanslutning och strömstyrka. Beräknad kW för olika konfigurationer nedan:

Maximal utgående ström (A) Uteffekt 230 V enfas (kW) Uteffekt 230 V trefas D (kW) Uteffekt 400 V trefas Y (kW)
    Model S/X Model 3
    32 7.4 8.5 11 22.1
    25 5.8 6.6 10 17.3*
    20 4.6 5.3 8 13.8
    16 3,7 4,2 6.4 11*
    13 3 3.5 5.2 9
    10 2.3 2.7 4 6.9
    8 1.8 2,1 3,2 5.5
    6 1.4 1.6 2.4 4.1

Max laddningshastighet för Model 3 med 400 V trefas strömförsörjning är 16A (11 kW)
    max laddningshastighet för Model S och Model X ned 400 V trefas strömförsörjning är 24A (16,6 kW)

Ytterligare resurser

Om du har några ytterligare frågor, kontakta kundsupport.