Opladning hjemme

Det bedste sted at oplade din Tesla er derhjemme om natten. Sæt stikket i, når du kommer hjem, og lad din bil oplade, mens du sover. Du behøver ikke længere tage ture til benzintanken, og du kan benytte dig af de lave elpriser om natten, når der ikke er spidsbelastning, hvilket sparer både tid og penge.

Valgmuligheder for opladning derhjemme

Vi anbefaler en Wall Connector som den mest dynamiske hjemmeopladningsløsning. Der er dog en række muligheder at vælge imellem til enhver livsstil og kørselsbehov.

Hardware Købspris Fordele Køretøjets opladningshastighed
Wall Connector
black checkmark iconAnbefaletTesla Wall Connector

For at købe en Wall Connector skal du besøge Teslas webshop.

Hurtigste opladningsmulighed i hjemmet

Giver dig mulighed for at opbevare det mobile ladekabel i din bil

Over-the-air opdateringer

Strømdeling

Opladningshastighederne varierer afhængigt af køretøjet

Mobilt ladekabel
Tesla Wall Connector
N/A*
*Leveres med køretøj
Nem opladningsløsning til kunder, der ikke kører meget Den maksimale opladningseffekt bestemmes af adapteren

Installationsproces

Proces

Vi anbefaler, at du installerer dit opladningsudstyr i hjemmet, inden du modtager din bil. De fleste installationer vil tage et par timer, men det kan tage op til to uger at finde og få en aftale med en elektriker.

Følg disse trin for at installere opladningsudstyr til hjemmebrug:

• Find en elektriker
    Indtast dit postnummer på Find en elektriker for at finde en installatør i dit område.

• Anmod om et tilbud
    Når du har fundet elektrikere i nærheden, skal du kontakte dem direkte og beskrive det installationsarbejde, du har brug for. Mange elektrikere tilbyder nu tilbud online og via e-mail, hvilket gør det nemt at få flere tilbud.

• Bestil dit udstyr
    Når du har et tilbud fra en elektriker, bestil dit hjemmeopladningsudstyr online.

• Planlæg din installation
    Videresend din bekræftelsesmail på afsendelse til din elektriker, og planlæg din installationsdato med det samme.

Installationsressourcer

Henvis din elektriker til Wall Connector Support-siden for yderligere oplysninger om, hvordan man installerer en Wall Connector.

Installationsmanualer og oplysninger om fejlfinding for Tesla-opladningsprodukter kan også findes på siden Produktinformation om opladning og adaptere.

Yderligere ressourcer

Tilbage til toppen