Vores biler modtager regelmæssigt over-the-air softwareopdateringer via Wi-Fi, som tilføjer nye funktioner og forbedrer de eksisterende funktionaliteter.

Du kan kontrollere, om der er tilgængelige softwareopdateringer ved at trykke på fanen "Software" på din touchskærm. Hvis en ny opdatering er tilgængelig, modtager du en meddelelse på din touchskærm med mulighed for at installere opdateringen med det samme eller planlægge til senere. For at sikre den hurtigste og mest pålidelige levering af softwareopdateringer, skal du forbinde bilen til Wi-Fi.

Du kan justere dine præferencer for softwareopdateringer ved at trykke på "Indstillinger" > "Software" > "Præferencer for softwareopdateringer." Du kan vælge mellem "AVANCERET" eller "STANDARD". Vælg "AVANCERET" for at modtage softwareopdateringer, så snart de bliver tilgængelige til din bilkonfiguration og region. Denne funktion er kun tilgængelig med softwareopdatering 2019.16 eller nyere.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er over-the-air softwareopdateringer?
Over-the-air softwareopdateringer introducerer nye funktioner og opdateringer til din bil—hvilket gør din bil mere sikker og funktionel med tiden.

Hvornår bliver softwareopdateringer tilgængelige?
Softwareopdateringer bliver løbende tilgængelige. Tesla giver dig besked via en advarsel på din bils touchskærm og i Tesla-appen. For at se om der er en opdatering til din bil, skal du trykke på "Indstillinger"> "Software". Din bil vil tjekke, om der er tilgængelige opdateringer og vise meddelelsen "Søger efter opdateringer..."

Hvordan fungerer softwareopdateringer?
En softwareopdatering består af to faser:

Hvordan påbegynder jeg en softwareopdatering?
Når en softwareopdatering er tilgængelig, kan du påbegynde opdateringen på en af følgende måder.

Når downloadprocessen starter, vises et grønt downloadikon på din touchskærm. Hvis din touchskærm viser et gult downloadikon, betyder det, at der er en tilgængelig softwareopdatering, men at din bil ikke er forbundet til Wi-Fi.

Kan jeg køre min bil under en softwareopdatering?
Som en sikkerhedsforanstaltning kan du ikke køre i din bil i forbindelse med installationsfasen. Du kan køre i din bil i downloadfasen. Downloadprocessen kan dog blive sat på pause, hvis Wi-Fi-forbindelsen til din bil afbrydes.

Hvor kan jeg finde udgivelsesnoter til den seneste softwareopdatering?
For at få adgang til de seneste udgivelsesnoter til din bil skal du trykke på "Software" > "Udgivelsesnoter".

Hvordan kan jeg bekræfte, hvilken softwareversion jeg har?
For at kontrollere om din bil har den seneste softwareversion, skal du trykke på "Software" på din touchskærm.

Kan jeg annullere en softwareopdatering, når den er begyndt? Hvordan kan jeg genoptage opdateringen, når jeg klar?
Du kan ikke annullere en softwareopdatering, når først den er gået i gang med installationsfasen.

Det ser ud til, at min softwareopdatering ikke installeres korrekt. Hvordan udfører jeg fejlfinding?
Hvis du mener, at din softwareopdatering mislykkedes, eller din bil eller touchskærmen ikke reagerer efter en opdatering, så kan du udføre følgende trin:

Først skal du kontrollere den aktuelle status for din softwareopdatering. Hvis du ikke får vist meddelelsen "Softwareopdatering gennemført" i din Tesla-app, og det er mere end 3 timer siden opdateringen blev påbegyndt, skal du se vejledningen nedenfor.

Hvordan foretager jeg fejlfinding i forbindelse med medieafspilning efter en softwareopdatering?
Hvis du oplever problemer med Bluetooth-forbindelsen, skal du følge disse trin:

Hvis du oplever andre relaterede problemer, skal du prøve at foretage en genstart af touchskærmen som beskrevet ovenfor.

Hvordan foretager jeg fejlfinding af problemer med nøglefri adgang efter en softwareopdatering?
For spørgsmål relateret til biladgang, skal du først kontrollere, at de relevante indstillinger for nøglefri adgang er aktiveret. Hvis du benytter funktionen "Telefonnøgle", skal du sikre dig, at telefonen vises som din nøgle i dine indstillinger for "Telefonnøgle", og at din Tesla-app kører i baggrunden.
Hvis problemet fortsætter, skal du slå enhedens Bluetooth-forbindelse til og fra. Ellers skal du parre din telefon som nøgle igen.

Hvorfor modtog jeg en opdatering, men jeg kan ikke se nogen ændringer?
Tesla-biler modtager regelmæssigt softwareopdateringer - både store og små opdateringer. Mindre softwareopdateringer medfører muligvis ikke mærkbare ændringer i køreoplevelsen.

Oplader min bil, mens ny software installeres?
Din bil oplader ikke, mens der bliver installeret over-the-air opdateringer. Hvis du installerer en softwareopdatering under opladning, stopper din bil opladningen i forbindelse med opdateringen og genoptager automatisk opladningen, når opdateringen er gennemført.