Tesla App Support

Download Tesla app til iPhone eller Android for at overvåge og styre din Tesla på din telefon. Efter download og installation af programmet, brug e-mail adressen og adgangskoden til din Tesla konto til at tilslutte din bil.

Har du problemer med din app?
Din Tesla-bil, Powerwall eller Powerpack skal leveres eller installeres, før du kan få adgang til appen. Bilejere skal have aktiveret mobiladgang for at kunne bruge mobilappen. Du kan aktivere og deaktivere mobiladgang ved at gå til "Controls" og derefter til "Safety and Security" på din bils touchskærm.

Ejere af en Powerwall skal registrere deres Powerwall for at kunne bruge mobilappen. Registreringen foretages som regel af en tekniker på tidspunktet for installationen. Ejere af en Powerpack får adgang, når Tesla-teamet har givet adgang.

Hvis du får problemer, når din bil er blevet leveret, eller når din Powerwall er blevet installeret, skal du først sikre dig, at du bruger den korrekte e-mailadresse og adgangskode. Hvis du vil nulstille din adgangskode, skal du følge instruktionerne her. Hvis det ikke virker, skal du sende en e-mail til AccountSupportEMEA@tesla.com og anmode om en midlertidig adgangskode.

Hvis du ejer en Powerwall, og hvis din Powerwall ikke blev registreret på tidspunktet for installationen, kan du nu gennemføre registreringen af din Powerwall her.

Ejere af Powerpack skal indsende spørgsmål vedrørende deres oplevelse af Tesla mobil-appen via Online Support og Ticketing Portal på https://energysupport.tesla.com. Det kan være nødvendigt at oprette en konto for at indsende spørgsmål.

Hvis du har ydelsesproblemer med din app, kan de følgende problemløsninger også bruges:

• Log af og log på igen
  • Slet og geninstaller din app
  • Sluk helt for din telefon og tænd den igen

Funktioner for bilejere

Download Tesla-appen, og udforsk de tilgængelige funktioner.

Kørsel uden nøgle
Åbn og kør din Tesla uden en nøgle.

Status på rækkevidde
Check nuværende rækkevidde, status for opladning og modtag meddelelser om fuldført opladning.

Klimaanlæg
Kør panorama glastaget tilbage eller tænd for klimaanlægget.

GPS-position
Glem aldrig, hvor du har parkeret.

Valet Mode
Begræns adgang til din bil, når den bringes ind til rengøring: Skjul alle personlige oplysninger fra din touchskærm, begræns den maksimale hastighed og ydelse din Tesla kan opnå, og lås dit bagagerum foran og handskerummet i bilen for gemme værdifulde ting sikkert af vejen.

Hvis du vil tilføje en ekstra bruger til din Tesla-mobilapp, med deres egne unikke loginoplysninger, skal du først oprette en Tesla Konto i deres navn. Dernæst skal du sende en e-mail til AccountSupportEMEA@tesla.com med følgende oplysninger:

• Bilens fulde stelnummer
  • Brugerens for- og efternavn
  • Vedkommendes Tesla-registrerede e-mailadresse
  • Vedkommendes telefonnummer
  • Vedkommendes adresse

Brugeren vil modtage en e-mail med en bekræftelse af vedkommendes adgang. Dette kan tage op til 3-5 arbejdsdage. Husk venligst, at det vil give denne ekstra bruger adgang til den mobile Tesla app og de kan overvåge og kontrollere bilen.

Hvis du har spørgsmål om Tesla-appen, kan du kontakte vores kundesupportteam døgnet rundt via e-mail på AccountSupportEMEA@tesla.com.

Funktioner for Powerwall-ejere

Power Flow
Overvåg dit sol-, Powerwall- og hjemmeenergiforbrug i realtid, og få notifikationer om strømsvigt.

Egenproduktion
Hold styr på, hvor megen energi du selv genererer fra solenergi og Powerwall, hvilket reducerer din afhængighed af elnettet.

Energiforbrug
Se en graf i realtid over din daglige, ugentlige, månedlige eller årlige energiproduktion og forbrug, hvilket giver dig fuldt overblik over dit hjems energi-økosystem.

Funktioner for Powerpack-ejere

Power Flow
Overvåg din Powerpack, Solar og dit energiforbrug i realtid.

Energiforbrug
Få vist en graf i realtid over din/dit daglige, ugentlige, månedlige eller årlige energiproduktion/-forbrug samt din Powerpacks opladnings- og afladningsaktiviteter.

Få besked om strømafbrydelser
Modtag beskeder om strømafbrydelser i realtid, så du ved, hvornår din Powerback leverer din strøm.