Tesla App Support

billede af en Iphone med Tesla-appen åbnet i fuldskærmsvisning

Med Tesla-appen kan du få adgang til dit Tesla-køretøj og dine energiprodukter, uanset hvor du er. Download appen til iOS og Android, og log ind med e-mailadressen og adgangskoden til din Tesla Konto.

Køretøjer

For at kunne benytte de tilgængelige funktioner i Tesla-appen skal dit køretøj først leveres, og du skal have adgang til mobil-appen. Hvis du har afgivet en ordre og forbereder levering, kan du få adgang til din Tesla Konto og udforske videoer fra appen.

lock icon

Adgang til køretøj og betjening af klimaanlæg

Låsning og oplåsning med telefonnøgle, betjening af klimaanlæg og softwareopdateringer. I kolde vejrforhold kan du klargøre og afrime dit køretøj direkte fra appen.

lightning bolt icon

Sørg for, at din Tesla altid er opladet

Tjek din rækkevidde, uanset hvor du er, indstil din opladningsgrænse og få vist din opladningshistorik. Mens du kører kan du benytte appen til at finde ladestationer i nærheden af dig.

credit card icon

Administrer betalings- og kontooplysninger

Foretag betalinger, og hold styr på din opladning samt din ordrehistorik i butikken. Tilføj betalingsmetoder for dine Tesla-produkter.

wrench icon

Planlæg service og vejhjælp

Planlæg service og følg status for din aftale.

shopping bag icon

Køb opgraderinger

Køb over-the-air-opgraderinger og abonnementer for at tilføje yderligere funktioner og funktionaliteter til din bil.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan foretager jeg fejlfinding af appen?
Hvis du oplever problemer med appens ydeevne, skal du følge disse trin:

Hvordan kan jeg forbinde mit køretøj med Tesla-appen?
Dit køretøj skal være tilknyttet din Tesla Konto for at kunne oprette forbindelse med henblik på parring med appen. Hvis du har købt dit køretøj for nyligt, kan du lære mere om tilføjelse og fjernelse af produkter.

Hvordan kan jeg skifte produkter i appen?
For at skifte til et andet produkt skal du stryge til venstre på startskærmen for dit køretøj eller dit energiprodukt.