Tesla App Support

billede af en Iphone med Tesla-appen åbnet i fuldskærmsvisning

Med Tesla-appen kan du få adgang til dit Tesla-køretøj og dine energiprodukter, uanset hvor du er. Download appen til iOS og Android, og log ind med e-mailadressen og adgangskoden til din Tesla-konto.

Køretøjer

For at kunne benytte de tilgængelige funktioner i Tesla-appen skal dit køretøj først leveres, og du skal have adgang til mobil-appen. Hvis du har afgivet en ordre og forbereder levering, kan du få adgang til din Tesla-konto og udforske videoer fra appen.

lock icon

Adgang til køretøj og betjening af klimaanlæg

Låsning og oplåsning med telefonnøgle, betjening af klimaanlæg og softwareopdateringer. I kolde vejrforhold kan du klargøre og afrime dit køretøj direkte fra appen.

lightning bolt icon

Sørg for, at din Tesla altid er opladet

Tjek din rækkevidde, uanset hvor du er, indstil din opladningsgrænse og få vist din opladningshistorik. Mens du kører kan du benytte appen til at finde ladestationer i nærheden af dig.

charge stats icon

Forstå dine Charge Stats

Analyser din bils opladningsadfærd og få vist de anslåede besparelser sammen med de gennemsnitlige omkostninger baseret på typen af opladning med dit køretøj.

kreditkortikon

Administrer betalings- og kontooplysninger

Foretag betalinger, og hold styr på din opladning samt din bestillingshistorik i webshoppen. Brug Wallet til at få vist, tilføje og fjerne betalingsmetoder, der er tilknyttet din Tesla-konto.

skruenøgleikon

Planlæg service og vejhjælp

Planlæg service og følg status for din aftale.

shopping bag icon

Køb opgraderinger

Køb over-the-air-opgraderinger og abonnementer for at tilføje yderligere funktioner og funktionaliteter til din bil.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan foretager jeg fejlfinding af appen?
Hvis du oplever problemer med appens ydeevne, skal du følge disse trin:

Hvordan kan jeg forbinde mit køretøj med Tesla-appen?
Dit køretøj skal være tilknyttet din Tesla-konto for at kunne oprette forbindelse med henblik på parring med appen. Hvis du har købt dit køretøj for nyligt, kan du lære mere om tilføjelse og fjernelse af produkter.

Hvordan kan jeg skifte produkter i appen?
For at skifte til et andet produkt skal du stryge til venstre på startskærmen for dit køretøj eller dit energiprodukt.

Hvordan kan jeg få vist, tilføje eller fjerne en betalingsmetode?
Du kan til enhver tid få vist, tilføj eller fjerne betalingsmetoder fra din Wallet i Tesla-appen. Alle betalingsmetoder, der er tilknyttet din Tesla-konto, kan findes i din Wallet.

Sådan får du vist eller tilføjer en betalingsmetode:

Sådan fjerner du en betalingsmetode: