Tesla App Support

hero image

Download Tesla-appen til iPhone og Android for at styre og fjernovervåge dine Tesla-produkter. Du kan få adgang til funktioner i appen. Benyt dine legitimationsoplysninger til din Tesla-konto for at logge ind.

app store goole play

Bilejere
Din bil skal være leveret, og du skal have adgang til mobil-appen, før du kan benytte Tesla-appen. Du kan aktivere og deaktivere mobiladgang ved at gå til "Betjeningselementer" og derefter til "Sikkerhed" på din bils touchskærm.

Når du har modtaget din bil, skal du sørge for at bruge den rigtige e-mail og adgangskode, hvis du har problemer med at logge på din Tesla Konto. For yderligere oplysninger kan du besøge Kontosupport.

Hvis du har ydelsesproblemer med din app, kan de følgende problemløsninger også benyttes:

• Log af og log på igen
  • Sluk og tænd igen for din telefon
  • Sletning og geninstallering af appen
    Bemærk: For Model 3 kræver dette, at du skal reparere din telefonnøgle

Hent Tesla-appen og udforsk de tilgængelige funktioner:

Nøglefri kørsel
Åbn og kør i din bil uden din nøgle.

Bestil service
Planlæg en serviceaftale for din bil, og hold dig opdateret via appen eller via SMS-opdateringer.

Status på rækkevidde
Kontroller den aktuelle rækkevidde, og modtag meddelelser om din bils opladningsstatus.

Klimaanlæg
Kør panorama-glastaget tilbage og tænd for klimaanlægget.

GPS-position
Glem aldrig mere, hvor du parkerede din bil med funktionerne til GPS-lokalisering.

Valet Mode
Begræns adgangen til din bil ved at skjule alle personlige data fra din touchskærm, begrænse maksimal hastighed og ydeevne, og låse dit forreste bagagerum og handskerummet.

Henvisningsprogram
Del dit unikke henvisningslink med potentielle ejere for at optjene eksklusive fordele, når de køber en bil.

Ejere af energiprodukter
For at få adgang til Tesla-appen skal dit energiprodukt være installeret og aktiveret.

Hvis du har ydelsesproblemer med din app, kan de følgende problemløsninger også benyttes:

• Log af og log på igen
  • Sluk og tænd igen for din telefon
  • Slet og geninstaller din app

Powerwall

Hent Tesla-appen og udforsk de tilgængelige funktioner:

Power Flow
Overvåg Powerwall- og hjemmeenergiforbrug i realtid, og modtag notifikationer om strømsvigt.

Egenproduktion
Hold styr på, hvor meget energi du genererer med din Powerwall, hvilket reducerer din afhængighed af elnettet.

Energiforbrug
Få vist en graf i realtid over din daglige, ugentlige, månedlige eller årlige energiproduktion og forbrug, så du får fuldt overblik over dit hjems energi-økosystem.

Backup-historik
Få vist en historik med strømsvigt. Du kan holde øje med datoen for og varigheden af strømsvigt.

Design din egen
Vælg mellem to tilstande: Selvforsynet eller Kun backup. Når du vælger tilstanden Selvforsynet, vil Powerwall lagre solenergi i løbet af dagen og levere strøm til dit hjem om aftenen. Du kan også angive en backup-reserve. Hvis du forventer strømsvigt på grund af dårligt vejr, kan du vælge Kun backup og reservere 100 % af strømmen i din Powerwall til backup, i tilfælde af at der skulle opstå et strømsvigt.

Powerpack

Ejere af en Powerpack får adgang, når Tesla-teamet har givet adgang.

Power Flow
Overvåg din Powerpack, Solar og dit energiforbrug i realtid.

Energiforbrug
Få vist en graf i realtid over din/dit daglige, ugentlige, månedlige eller årlige energiproduktion/-forbrug samt din Powerpacks opladnings- og afladningsaktiviteter.

Få besked om strømafbrydelser
Modtag beskeder om strømafbrydelser i realtid, så du ved, hvornår din Powerback leverer din strøm.

Ejere af Powerpack skal indsende spørgsmål vedrørende deres oplevelse af Tesla mobil-appen via Online Support og Ticketing Portal.