Huoltokäynnin tiedot

Toisin kuin polttoainetta käyttävät autot, Tesla-autot eivät tarvitse tavanomaista kunnossapitoa (perinteiset öljyn-, polttoaineensuodattimien ja sytytystulppien vaihdot tai päästömittaukset), mutta jos käynti Teslan huollossa on tarpeen, voit varata ajan kätevästi Tesla-sovelluksessa.

Varaa huoltoaika

Voit varata huoltoajan helposti Tesla-sovelluksessa noudattamalla seuraavia vaiheita:

Jos haluat siirtää huoltoaikaa, valitse Tesla-sovelluksen aloitusnäytöstä Service (Huolto) ja sitten Manage (Hallitse).

Voit perua huoltoajan valitsemalla Tesla-sovelluksen aloitusnäytössä Service (Huolto) ja valitsemalla Cancel (Peruuta) näytön alaosassa. Vahvista valitsemalla Yes (Kyllä).

Jos haluat lisätä tietoja tai uuden aiheen, valitse Tesla-sovelluksen aloitusnäytöstä Service (Huolto) ja sitten Manage (Hallitse).

Huoltokeskuksessa tapahtuvaan huoltoon valmistautuminen

Valmistautuminen
Etädiagnostiikan ansiosta voimme selvittää korjaustarpeen ja valmistautua huoltoon tilaamalla osat etukäteen. Huoltotiimimme saattaa ottaa sinuun yhteyttä ennen huoltoaikaa kysyäkseen lisätietoja. Jos huoltokäyntiä vaativa ongelma liittyy lataukseen, ota latauskaapeli mukaasi.

Saapuminen
Ota avain ja avainkortti mukaan huoltoon. Kun saavut sovittuna ajankohtana Service Centeriin, ilmoittaudu huoltoneuvojalle, joka ottaa sinut vastaan. Sinua saatetaan pyytää ajamaan autoasi ja havainnollistamaan huollon tarve kyydissä olevalle asentajalle.

Tilapäivitykset
Huollon aikana voit tarkistaa auton tilan Tesla-sovelluksessa. Sovelluksen tilapäivitykset tulevat kaikkien asiakkaiden saataville lähitulevaisuudessa. Tesla-sovellus näyttää tapaamisen tilan ja huollon valmistumisajankohdan ja lähettää myös ilmoituksen, kun auto on valmis noudettavaksi.

Sijaisauto
Jos ajoneuvosi on vähintään neljä tuntia kestävässä takuun piiriin kuuluvassa huollossa, tarjoamme saatavuuden mukaan vaihtoehtoista kuljetusta. Jos kyseessä on törmäysvaurio tai takuun ulkopuolinen korikorjaus, suosittelemme, että otat yhteyttä vakuutusyhtiöösi.

Tesla-laina-auton käyttö on rajoitettu maahan, jossa huolto suoritetaan, ja laina-autoa koskee päivittäinen enimmäiskilometrirajoitus. Sinä vastaat kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tämän rajoituksen ylittävistä ajokilometreistä, sekä pysäköintiin, ylinopeuteen, maksullisten teiden käyttöön ja vaurioihin liittyvistä maksuista. Tesla hoitaa lippujen ja sakkojen maksamisen puolestasi. Lipun ja sakon hinnan lisäksi sinulta veloitetaan maksukohtainen hallinnollinen maksu, jonka suuruus on 20 € (ei sis. ALV:tä).

Tesla ei voi taata laina-auton saatavuutta ja pidättää oikeuden tarjota mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia kuljetusmenetelmiä.

Auton noutaminen
Tesla-huoltokeskus antaa sinulle arvion siitä, milloin autosi on noudettavissa. Mikäli arvio muuttuu, huoltotiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä. Jos varasit huollon Tesla-sovelluksessa, saat ilmoituksen arvioidusta valmistumisajankohdasta sovelluksen kautta. Lisäksi saat ilmoituksen, kun auto on noudettavissa, ja tästä ilmoitetaan myös huoltokeskuksen lähettämällä tekstiviestillä.

Mobile Service -huoltotapaamiseen valmistautuminen

Jos saatavana on Mobile Service -huolto, voit varata huoltoajan valitsemaasi sijaintiin haluamanasi ajankohtana. Lue lisää siitä, kuinka voit varautua lähestyvään Mobile Service -huoltoaikaan.

Usein kysyttyä

Onko Teslani huollettava vuosittain?
Suosittelemme tarkistamaan oman Teslasi viimeisimmät huoltosuositukset omistajan käsikirjasta.

Mikä on Mobile Service -huolto?
Mobile Service on tällä hetkellä käytettävissä Euroopassa. Palvelu jatkaa laajenemista ympäri maailman. Teslan Mobile Service -huolto pystyy nyt suorittamaan tietyt huoltotyöt haluamassasi sijainnissa, kuten kotonasi. Mobile Service -asentaja suorittaa huollon valitsemassasi sijainnissa.