Tesla-sovellustuki

kuva iPhonesta ja koko näytön tilassa avatusta Tesla-sovelluksesta

Tesla-sovelluksella voit käyttää Tesla-ajoneuvoasi ja energiatuotteitasi mistä tahansa. Lataa iOS- ja Android-laitteille saatavilla oleva sovellus ja kirjaudu sisään käyttämällä Tesla-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Ajoneuvot

Jotta voit käyttää Tesla-sovelluksessa olevia toimintoja, ajoneuvosi on oltava toimitettu ja sinulla on oltava mobiilisovelluksen käyttöoikeus. Jos olet tehnyt tilauksen ja valmistaudut vastaanottamaan toimitusta, voit käyttää Tesla-tiliäsi ja katsella videoita sovelluksessa.

lock icon

Auton hallinta ja ilmastoinnin ohjaaminen

Lukitse ja avaa lukitus puhelinavaimella, ohjaa ilmastointia ja tarkista saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset. Kylmissä sääolosuhteissa voit esilämmittää ja sulattaa autosi suoraan sovelluksessa.

lightning bolt icon

Lataa missä tahansa

Tarkista ajoneuvosi toimintasäde mistä tahansa, aseta latausraja ja tarkastele lataushistoriaasi. Etsi sovelluksen avulla lähistöltä latausasemia ollessasi tien päällä.

credit card icon

Maksu- ja tilitietojen hallinta

Suorita maksuja ja tarkastele latauskertoja ja Shopin tilaushistoriaa. Lisää Tesla-tuotteidesi maksutapoja.

wrench icon

Huoltoajan varaaminen ja tiepalvelu

Varaa huoltoaika ja seuraa ajanvarausta.

shopping bag icon

Osta päivityksiä

Voit hankkia lisäominaisuuksia ja -toimintoja ostamalla langattomia päivityksiä ja tilaamalla palveluja.

Usein kysyttyä

Miten teen sovelluksen vianmäärityksen?
Jos sovelluksen toiminnassa on ongelmia, toimi seuraavasti:

Miten voin yhdistää ajoneuvoni Tesla-sovellukseen?Ajoneuvo on liitettävä Tesla-tiliisi, jotta sen voi yhdistää sovellukseen. Jos olet juuri ostanut ajoneuvosi, lue lisätietoja tuotteiden lisäämisestä ja poistamisesta.

Miten voin vaihtaa tuotteita sovelluksessa?
Vaihda toiseen tuotteeseen ja pyyhkäise vasemmalle auton tai energian aloitusnäytössä.