Tuki

Tesla-sovellustuki

Lataa Tesla-sovellus iPhonelle tai Androidille voidaksesi valvoa Teslaasi puhelimella. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, kytkeydy autoosi käyttämällä Tesla-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Ongelma sovelluksen kanssa?
Sovelluksen käyttö edellyttää, että Teslasi, Powerwall tai Powerpack on toimitettu tai asennettu. Auton omistajan on aktivoitava mobiiliyhteys, jotta mobiilisovellusta voi käyttää. Voit ottaa mobiiliyhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla auton kosketusnäytöstä Controls (Hallintalaitteet) > Safety & Security (Turvallisuus ja Suojaus).

Powerwall on rekisteröitävä sen omistajalle mobiilisovelluksen käyttöä varten. Yleensä asentajat tekevät tämän asennuksen yhteydessä. Powerpackin omistajat saavat pääsyn mobiilisovellukseen sen jälkeen, kun Tesla-tiimi on saanut asennuksen valmiiksi.

Jos autosi on toimitettu tai Powerwall asennettu ja sinulla on ongelmia, varmista ensin, että käytät oikeaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Voit palauttaa salasanan noudattamalla näitä ohjeita. Jos tämä ei toimi, pyydä väliaikaista salasanaa lähettämällä sähköposti osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com .

Jos olet Powerwallin omistaja eikä Powerwallia ole rekisteröity asennuksen yhteydessä, voit viimeistellä Powerwallin rekisteröinnin täällä.

Powerpackin omistajat voivat lähettää Tesla-mobiilisovellukseen liittyvät kysymykset tuki- ja vikailmoitusportaalimme kautta osoitteessa https://energysupport.tesla.com. Vikailmoituksen jättäminen saattaa edellyttää tilin luomista.

Jos sovelluksen toiminnassa on ongelmia, voit käyttää myös seuraavia ongelmanratkaisukeinoja:

• Kirjautuminen ulos ja takaisin sisään
  • Sovelluksen poistaminen ja asentaminen uudelleen
  • Puhelimen sammuttaminen kokonaan (virran katkaiseminen) ja käynnistäminen uudelleen

Ominaisuudet autonomistajille

Lataa Tesla-sovellus ja tutustu saatavilla oleviin toimintoihin.

Avaimeton ajaminen
Avaa Teslan lukot ja aja sitä ilman avainta.

Jäljellä oleva toimintamatka.
Tarkista nykyinen toimintamatka, lataustilanne ja saa ilmoitukset latauksen valmistumisesta.

Ilmastoinnin ohjaus
Avaa kauko-ohjauksella katto tai käynnistä ilmastontilaite.

GPS-sijainti
Älä enää koskaan unohda, mihin pysäköit autosi.

Valet-tila
Rajoita auton käyttöä, kun luovutat sen hotellipalvelijalle: piilota kaikki henkilötiedot kosketusnäytöltä, rajoita Teslan huippunopeutta ja suorituskykyä ja lukitse etutavaratila ja käsinelokero niin, että arvokkaat tavarat pysyvät turvassa.

Jos haluat lisätä Tesla-mobiilisovellukseen käyttäjän, jolla on omat yksilölliset kirjautumistunnukset, sinun on ensin luotava Tesla-tili kyseisen käyttäjän nimellä. Lähetä sitten osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com sähköposti, jossa on seuraavat tiedot:

• Auton täydellinen valmistenumero (VIN)
  • Käyttäjän etu- ja sukunimi
  • Käyttäjän Tesla-tiliin rekisteröity sähköpostiosoite
  • Käyttäjän puhelinnumero
  • Käyttäjän postiosoite

Käyttäjälle lähetetään sähköposti, jonka kautta hän voi vahvistaa käyttöoikeutensa. Tämä voi kestää 3–5 arkipäivää. Muista, että tämä antaa toiselle käyttäjälle ainoastaan pääsyn Teslan mobiilisovellukseen ja antaa hänen valvoa sen kautta autoa.

Jos sinulla on kysyttävää Tesla-sovelluksesta, ota yhteys vuorokauden ympäri palvelevaan asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com.

Ominaisuudet Powerwallin omistajille

Power Flow
Tarkkaile aurinko-, Powerwall- ja kodin sähköä reaaliajassa ja vastaanota ilmoituksia sähkökatkoista.

Itse kehitetty sähkö
Seuraa, kuinka paljon sähköä tuotat itse auringon ja Powerwallin avulla, mikä vähentää riippuvuuttasi sähköverkosta.

Energiankäyttö
Tarkastele kuvaajaa päivittäisestä, viikoittaisesta, kuukausittaisesta tai vuosittaisesta energian tuotannosta ja kulutuksesta, mikä antaa kattavan kuvan kotisi energiatilanteesta.

Ominaisuudet Powerpackin omistajille

Power Flow
Seuraa Powerpackisi tilaa, aurinkosähkön tuottoa ja käyttökohteen energiankulutusta reaaliaikaisesti.

Energiankäyttö
Tarkastele reaaliaikaista kuvaajaa päivittäisestä, viikoittaisesta, kuukausittaisesta tai vuosittaisesta energiantuotannosta ja -kulutuksesta, sekä Powerpackin lataus- ja purkutoiminnasta.

Sähkökatkoilmoitus
Voit vastaanottaa reaaliaikaisia ilmoituksia sähkökatkoista pysyäksesi ajan tasalla, milloin Powerpack alkaa syöttää virtaa käyttökohteen tarpeisiin.