Wall Connectorin asentaminen

Wall Connector on suunniteltu niin, että sen asennus on helppoa. Avoimessa kytkentäkotelossa on sisäänrakennetut liittimet ja siinä on paljon tilaa johtojen tuontiin joko ylhäältä, alhaalta tai takaa. Asentajat voivat käyttää Wall Connectorin käyttöönottoon ja asiakkaan Wi-Fi-verkkoon kytkemistä varten mobiililaitetta.

Wall Connectorin asentaminen

Huomautus: Asentajien on ladattava Wall Connectorin asennusopas ja tutustuttava siihen perinpohjaisesti ennen asennuksen aloittamista.

Saat lisätietoja Wall Connectorin asentamisesta katsomalla alla olevan videon.

Käyttöönotto ja yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

Wall Connectorien asentajat voivat määrittää asetukset Tesla One -sovelluksessa. Saat Wall Connectorin käyttöön lukemalla pakkauksen mukana toimitetun pikaoppaan etusivulla olevan QR-koodin. QR-koodi sisältää yksilölliset kirjautumistiedot, joiden avulla voit muodostaa yhteyden laitteeseen, ottaa käyttöön virranjakotoiminnon, muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon sekä määrittää katkaisijan nimellistehon ja lähtövirran.

Kun asetukset on tehty Tesla One -sovelluksessa, kotiasiakkaat voivat rekisteröidä Wall Connectorinsa Tesla-sovelluksessa ja käyttää muita ominaisuuksia, kuten lataustilastoja ja historiatietoja.

Saat lisätietoja Wall Connectorin käyttöönotosta katsomalla alla olevan videon.

Yhdistä Wall Connector paikalliseen Wi-Fi-verkkoon, niin se lataa laiteohjelmistopäivitykset automaattisesti. Laite saa uusia ominaisuuksia ja toimintoja ajan myötä.

Tuki

Jos aiot rekisteröidä Wall Connectorin kaupallisiin tarkoituksiin, täytä Wall Connectorien rekisteröinti kaupallisiin tarpeisiin -lomake.

Jos olet jo rekisteröitynyt kumppaniksi ja haluat päivittää latausaseman tietoja tai lisätä/poistaa Wall Connectoreita, täytä Destination Charging -latauspaikan poistaminen tai tietojen muuttaminen -lomake.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteys asiakaspalveluun.

Lisäresurssit