Wall Connector

De Tesla Wall Connector is een efficiënte en handige thuislaadoplossing waarmee u uw auto 's nachts kunt opladen en u de volgende ochtend met een volledig opgeladen auto kunt vertrekken. Ga naar de Tesla Online Store om een Wall Connector te bestellen.

• Eigenschappen Wall Connector
  • Aanvullende informatie

• Wall connector cover

Eigenschappen Wall Connector

• Tot 77 km aan bereik per uur opladen bij nieuwe auto's
  • Type 2-kabel
  • Max. 32 A uitgangsvermogen
  • Ondersteunt 400 V drie fasen Y-, 230 V drie fasen Delta- en 230 V één fase Y-elektriciteitsnetten
  • Ondersteunt TT-, TN- en IT-elektriciteitsnetten
  • Ingebouwde RCD Type A + DC 6mA-bescherming
  • Wifi-connectiviteit (2,4 GHz 802.11 b/g/n)
  • 7,3 m (24 ft) kabellengte
  • Goedgekeurd voor installatie binnen en buiten (IP55)
  • Frontplaat van gehard wit glas

• Bestel nu

Installeer voor een maximale thuislaadsnelheid de Wall Connector met een stroomonderbreker die geschikt is voor de capaciteit van de boordlader van uw auto. Om de maximale stroomsterkte van uw Tesla te zien, tikt u op het bliksemschichtpictogram op het touchscreen.

De Wall Connector kan in specifieke gevallen of bij een beperkte capaciteit van het elektriciteitsnet ook worden geïnstalleerd met een stroomonderbreker voor een lagere stroomsterkte, zodat hij geschikt is voor bijna elke bestaande elektrische installatie.

Het vermogen van de Wall Connector is afhankelijk van het elektriciteitsnet en de stroomsterkte. Geschat vermogen in kW bij verschillende configuraties:

Maximale uitgangsstroom (A) Vermogen bij 230 V één fase (kW) Vermogen bij 230 V drie fasen Delta (kW) Vermogen bij 400 V drie fasen (kW)
    Model S/X Model 3
    32 7.4 8.5 11 22.1
    25 5.8 6.6 10 17.3*
    20 4.6 5.3 8 13.8
    16 3.7 4.2 6.4 11*
    13 3 3.5 5.2 9
    10 2.3 2.7 4 6.9
    8 1.8 2,1 3,2 5.5
    6 1.4 1.6 2.4 4.1

Maximale laadsnelheid bij een driefasige voeding van 400 V bij een Model 3: 16 A (11 kW)
    Maximale laadsnelheid bij een driefasige voeding van 400 V bij een Model S of Model X: 24 A (16,6 kW)

Aanvullende informatie

Hebt u andere vragen, neem dan contact op met Klantondersteuning.