Een Gen 3 Wall Connector vervangen

Het vervangen van een bestaande Gen 3 Wall Connector is eenvoudig. U hebt er geen elektricien voor nodig, alleen een vervangende Wall Connector, uw smartphone en een schroevendraaier. Om er zeker van te zijn dat u een Gen 3 Wall Connector hebt, controleert u het onderdeelnummer op het label aan de zijkant. Dit onderdeelnummer ziet eruit als TPN: 1529455-##-#.

Stap 1: Schakel de stroomonderbreker uit.

Stap 2: Verwijder de vier schroeven waarmee de Wall Connector op de contactdoos is bevestigd (twee boven, twee onder).

Stap 3: Verwijder de originele Wall Connector van de contactdoos.

Stap 4: Haal de vervangende Gen 3 Wall Connector uit de doos.

Stap 5: Controleer of er geen zichtbare defecten of beschadigingen zijn aan de bestaande contactdoos en plaats de nieuwe Wall Connector op de bestaande contactdoos.

Stap 6: Bevestig hem met de vier schroeven (twee boven, twee onder).

Stap 7: Schakel de stroomonderbreker in.

Stap 8: Maak verbinding met wifi en voltooi de installatie.