Bestuurders toevoegen of verwijderen

U kunt via de Tesla-app extra bestuurders toevoegen of verwijderen die uw Tesla-voertuig mogen gebruiken. Als u een bestuurder toevoegt, heeft die bestuurder toegang tot alle functies van de Tesla-app voor uw voertuig, behalve de mogelijkheid om upgrades aan te schaffen. U kunt op elk moment extra bestuurders toevoegen en verwijderen in de Tesla-app.

Nieuwe bestuurders moeten een Tesla-account aanmaken voordat u hun profiel kunt toevoegen aan uw voertuig.

Als u uw voertuig least, neem dan contact op met uw leasemaatschappij om een bestuurder toe te voegen of te verwijderen.

Een bestuurder toevoegen aan uw voertuig

Volg deze stappen om een bestuurder aan uw voertuig toe te voegen:

1. Open de Tesla-app.
  2. Selecteer het voertuig waaraan u een bestuurder wilt toevoegen.
  3. Tik op 'Beveiliging en bestuurders'.
  4. Tik op 'Bestuurder toevoegen'.
  5. Volg de aanwijzingen om een uitnodiging te sturen naar de bestuurder die u wilt toevoegen.

U kunt ook een bestuurder toevoegen in de Tesla-app door het voertuig te selecteren en vervolgens op de knop 'Bestuurders beheren' onderaan het scherm te tikken.

Opmerking: Voor toegang tot deze functie in de Tesla-app moeten de primaire voertuigeigenaar en de extra bestuurder beide beschikken over de nieuwste versie van de Tesla-app.

Een bestuurder uit uw voertuig verwijderen

Volg deze stappen om een bestuurder uit uw voertuig te verwijderen:

1. Open de Tesla-app.
  2. Selecteer het voertuig waaraan u een bestuurder wilt toevoegen.
  3. Tik op 'Beveiliging en bestuurders'.
  4. Tik op 'Bestuurders beheren'.
  5. Tik naast de naam van de bestuurder op 'Verwijderen'.
  6. Tik op 'Ja' om te bevestigen.

U kunt ook een bestuurder verwijderen in de Tesla-app door het voertuig te selecteren en vervolgens op de knop 'Bestuurders beheren' onderaan het scherm te tikken.