Mjukvaruuppdateringar

Tesla-bilar tar regelbundet emot trådlösa programvaruuppdateringar som lägger till nya funktioner och funktionalitet. När en uppdatering är tillgänglig får du ett meddelande på mittkonsolen med alternativ för att installera omedelbart eller schemalägga senare installation. För snabbast möjliga nedladdning, anslut din bil till bostadens Wi-Fi-nätverk.

Aktuell programvaruversion är 8.1.

Alla Tesla-bilar med uppgraderad autopilot och den senaste programvaruuppdateringen har nu förbättrade funktioner, inklusive: autostyrning upp till 150 kilometer i timmen, automatiskt körfältsbyte, Summon (Beta), varning vid körfältsavvikelse och automatisk nödbromsning. Varje förare är ansvarig för att hålla sig uppmärksam och aktiv när Autopilot används och måste vara beredd att vidta åtgärder när som helst.