Tesla App-support

bild av en Iphone med Tesla-appen öppen på helskärm

Med Tesla-appen kan du komma åt din Tesla och dina energiprodukter var du än befinner dig. Ladda ned appen för iOS eller Android och logga in med e-postadress och lösenordet för ditt Tesla-konto.

Bilar

För att du ska kunna använda de tillgängliga funktionerna i Tesla-appen måste bilen vara levererad och du måste ha åtkomst till mobilappen aktiverad. Om du har gjort en beställning och väntar på leverans, kan du komma åt ditt Tesla-konto och utforska videofilmer från appen.

lock icon

Åtkomst till bil och klimatanläggning

Lås och lås upp med telefonnyckel, hantera klimatanläggning och leta efter programvaruuppdateringar. Vid kallt väder, förkonditionera och avfrosta bilen direkt från appen.

lightning bolt icon

Håll dig laddad

Kontrollera räckvidden var du än är, ställ in laddningsgräns och visa laddningshistorik. På vägen kan du använda appen för att hitta laddstationer nära dig.

credit card icon

Hantera betalnings- och kontoinformation

Gör betalningar och håll reda på historiken för laddning och Shop-beställningar. Lägg till betalningsmetoder för Tesla-produkter.

wrench icon

Boka service och vägassistans

Boka service och spåra din bokningsstatus.

shopping bag icon

Köp uppgraderingar

Köp uppgraderingar och abonnemang trådlöst för att lägga till ytterligare funktioner till din bil.

Vanliga frågor

Hur felsöker jag appen?
Om du upplever prestandaproblem med appen, följ anvisningarna nedan:

Hur ansluter jag min bil till Tesla-appen?
Din bil måste vara kopplad till ditt Tesla-konto för att kunna paras ihop med appen. Om du nyligen köpt din bil kan du läsa mer om hur du lägger till och tar bort produkter.

Hur växlar jag produkt i appen?
Växla till en annan produkt genom att svepa åt vänster på sidan för bil eller energiprodukter.