Efter levering

Tesla Konto

Din Tesla Konto inkluderer ressourcer, vejledninger og vigtige opdateringer. Hvis du har brug for det, kan du nulstille din adgangskode. For generelle spørgsmål om din konto, kan du besøge Support til Tesla-konto.

Tesla App

Download Tesla appen og par din telefon for at fjernovervåge og fjernstyre din Tesla.

Opladning

Den mest bekvemme måde at oplade på er derhjemme. Lær mere om opladning derhjemme og ladestik. Når du er på farten, kan du udforske opladningsmulighederne langs din rute via vores Turplanlægger.

Model 3

Model S og Model X

Rækkevidde

Rækkevidden er den afstand din Tesla kan tilbagelægge på én enkelt opladning. Du kan betragte rækkevidden som den mængde energi, dit batteri har oplagret på et givet tidspunkt. Lær mere med Tips til rækkevidde.

Kørsel i koldt vejr

Du kan forberede din Tesla til kolde temperaturer via din Tesla-app eller bilens touchscreen. Følg vores Vinterkørselstips for at forbedre din bils ydeevne i koldt vejr.

Planlægning af service

Vejledninger til fejlfinding og mindre reparationer kan findes i Gør det selv-vejledningerne. Hvis en serviceaftale er påkrævet, kan du kun planlægge en serviceaftale via Tesla-appen. Vælg den ønskede type service, tilføj noter og et foto eller en video, og vælg den ønskede dato, tidspunkt og sted. Hvis servicen er tilgængelig, kan du vælge Mobile service for at få en tekniker til at komme til et sted, der er praktisk for dig, i stedet for at besøge et servicecenter.

Softwareopdateringer

Alle Tesla-biler bliver forbedret med tiden via over-the-air-softwareopdateringer, der introducerer nye funktioner og forbedrer eksisterende funktionalitet. For at sikre dig, at du hurtigt kan downloade og modtage opdateringer, skal du oprette forbindelse til et trådløst Wi-Fi-netværk. Tryk på Wi-Fi-ikonet i statuslinjen øverst på touchskærmen. Find den ønskede Wi-Fi-forbindelse, og log ind som normalt.

Autopilot

Autopilot er en pakke af førerassistance-funktioner, der kan købes, før du køber din bil, eller efter at den er blevet leveret, som bringer ny funktionalitet til din Tesla, der gør kørsel mere sikker og mindre stressende.

Hvis din bil er udstyret med Autopilot-hardware, aktiverer funktionen automatisk nødbremsning fuld opbremsning i situationer, hvor en kollision anses for at være nært forestående af det fremadrettede kamera og radarsensoren.

Touchskærm

Din touchskærm slukkes kun, når du slukker for din bil. Du kan altid justere lysstyrken og indstillingerne for dag/nat under Betjeningsknapper > Skærm, samt midlertidigt gøre skærmen mørkere i forbindelse med rengøring. Lær mere om din Touchskærm.

Tilbehør til biler

For at bestille tilbehør til bilen skal du besøge den officielle Tesla-butik.

Garanti

Dit nye køretøj er dækket af en begrænset nybilsgaranti. Hvis du har købt et brugt køretøj gennem Tesla, skal du kontrollere, hvad der er dækket af den udvidede, begrænsede brugtbilsgaranti.

Vejhjælp

Vejhjælp er dedikeret til at yde dig vejhjælp i nødstilfælde døgnet rundt. Tryk på fanen "Service" på bilens touchskærm for at få vist kontaktoplysninger til vejhjælp når som helst.

Manual

For at få adgang til din manual skal du trykke på fanen "Service" på bilens touchskærm.

Yderligere support

For yderligere information om din Tesla, se vores ofte stillede spørgsmål om bestilling og levering og se vores introduktion videoer , der også er tilgængelige på din touchskærm under Underholdning> Tesla-vejledninger. Hvis du har brug for yderligere support, kan du besøge Tesla Support.