Forbindelse

Connectivity er en vigtig del af alle køretøjer fra Tesla, som yderligere forbedrer køreoplevelsen ved at give adgang til funktioner, der kræver brug af data — herunder streaming af musik og medier, live trafikvisualisering og meget mere.

Alle Tesla-køretøjer har adgang til Standard Connectivity. Standard Connectivity er inkluderet i dit køretøj uden yderligere omkostninger i otte år fra den første dag, dit køretøj blev leveret som nyt af Tesla, eller den første dag, det blev taget i brug (for eksempel brugt som demonstrations- eller servicekøretøj), alt efter hvad der kommer først. Hvis du køber et Certified Pre-Owned køretøj, får du besked om, hvor længe dit køretøj inkluderer adgang til Standard Connectivity. Med Standard Connectivity har du adgang til de fleste Connectivity-funktioner via Wi-Fi samt basiskort og navigation og streaming af musik via Bluetooth®.

Premium Connectivity giver dig mulighed for at få adgang til alle Connectivity-funktioner via mobilt netværk samt Wi-Fi, så du får den mest intuitive og fuldendte ejeroplevelse. Premium Connectivity er aktuelt tilgængeligt som et månedligt abonnement for kr 99,00 og kan til enhver tid købes via touchskærmen i dit køretøj eller via Tesla-appen. Bestillinger på Model S, Model X, Model Y og Model 3 modtager en prøveperiode på Premium Connectivity ved levering.

Hvis du ejer et Tesla-køretøj til personlig brug, kan du abonnere på Premium Connectivity via touchskærmen i dit køretøj eller Tesla-appen. Hvis du kører i en firmabil, skal du kontakte udbyderen af dit køretøj for at få yderligere oplysninger.

Connectivity-pakker
Connectivity-pakker Standard Premium
Navigation
Live trafikvisualisering
Sentry Mode - se livekamera
Kort med satellitvisning
Streaming af video**
Caraoke*
Streaming af musik**
Internetbrowser*
Funktioner er med forbehold for ændringer og kan variere afhængigt af hardwarekonfiguration
*I øjeblikket tilgængelig via Wi-Fi til Standard Connectivity
**Et betalt abonnement på streamingtjenester er påkrævet for at få adgang til streaming af musik og medier

For Model S og Model X med display på anden sæderække inkluderer dette også streaming af video på anden sæderække under kørslen. Nogle funktioner såsom Caraoke og streaming af video understøttes ikke i visse køretøjer afhængigt af hardwarekonfigurationen. Se versionsnoterne for firmwaren til dit køretøj for at bekræfte tilgængeligheden af funktionerne i dit køretøj.

Ofte Stillede Spørgsmål
Funktioner Vis alle Skjul alle
Detaljer Vis alle Skjul alle