Non-Tesla Supercharger-pilotprojekt

Vores non-Tesla Supercharger-pilotprojekt, som vi lancerede i november 2021, vil fortsætte med at ekspandere til nye lokationer og nye lande med henblik på at understøtte vores mission om at accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.

Adgang til et omfattende, praktisk og pålideligt hurtigopladningsnetværk er afgørende for udbredelsen af elbiler i stor skala. Derfor har vi, siden vi åbnede vores første Superchargers i 2012, forpligtet os til hurtig udvidelse af netværket. I dag har vi mere end 40.000 Superchargere på verdensplan.

Med dette pilotprojekt er visse stationer nu tilgængelige for brugere af non-Tesla elbiler i udvalgte lande via Tesla-appen (version 4.2.3 eller nyere). Brugere af Tesla-køretøjer kan fortsætte med at benytte disse ladestationer, som de altid har gjort, og vi vil nøje overvåge hvert sted for overbelastning og lytte til kundernes tilbagemeldinger om deres oplevelser.

Det har altid været vores ambition at åbne Supercharger-netværket for andre elbiler end Tesla, og ved at gøre det opfordre flere bilister til at blive elektriske.

Flere kunder, der bruger Supercharger-netværket, muliggør hurtigere ekspansion. Vores mål er at lære og udvikle os hurtigt, samtidig med at vi fortsætter med at udvide netværket aggressivt, så vi i sidste ende kan byde både Tesla-brugere og andre elbilister velkomne til alle Superchargers verden over.

Ofte Stillede Spørgsmål

Generelt

Hvor er pilotprojektet i øjeblikket aktivt?
Non-Tesla Supercharger-pilotprojektet er i øjeblikket tilgængeligt ved Supercharger-ladestationer i følgende lande:

Kan jeg benytte en Supercharger, hvis jeg besøger en pilot-Supercharger fra et andet land?
Non-Tesla Supercharger-piloten er i øjeblikket begrænset til elbilister, der bor i følgende lande:

Tesla-brugere fra alle lande kan oplade, som de normalt ville gøre det ved disse lokaliteter.

Vil der åbne flere steder for Non-Tesla-køretøjer?
Vi starter med et udvalg af steder, så vi kan gennemgå oplevelsen, overvåge belastning og vurdere feedback, inden vi udvider. Fremtidige lokationer åbnes kun for andre elbiler, hvis der er ledig kapacitet.

Kan Tesla-brugere stadig få adgang til disse steder?
Ja. Supercharger-oplevelsen forbliver uændret for Tesla-brugere.

Jeg er Tesla-bruger. Hvilke yderligere fordele får jeg i forhold til andre elbiler?
Som Tesla-bruger drager du fordel af den problemfri integration af ladestation og køretøj, optimeret ruteplanlægning og batteriforberedelse. Med din Tesla har du også adgang til de laveste priser for Supercharging.

Tesla App

Hvordan oplader jeg, hvis jeg ikke kører en Tesla?

Bemærk: Hvis du også ejer en Tesla, skal du gå til din profil i din Tesla-app og swipe for at finde "Oplad din bil (anden elbil end Tesla)".

Hvordan ved jeg, hvilken Supercharger-stander jeg skal vælge i Tesla-appen?
Hver Supercharger-oplader har en etiket med et unikt id i bunden. Hvis du tager kablet fra stander 4A, skal du blot vælge stander 4A i Tesla-appen for at begynde opladningen. Bemærk venligst, at hvis du ikke tilslutter inden for to minutter efter at have valgt en stander, vil din session udløbe, og du bliver nødt til at starte forfra.

Vil Tesla-brugere se Supercharging til Non-Tesla-biler i appen, så de kan oplade andre elbiler og få adgang til deres Tesla-produkter fra én konto?
Ja. Alle Tesla-produkter og -tjenester kan tilgås via Tesla-appen. Tesla-ejere kan bruge deres eksisterende konto til at oplade andre elbiler end Tesla.

Kan jeg se tilgængelighed for lokalitet og serviceoplysninger i appen?
Ja. Du kan se oplysninger om tilgængelighed af Superchargers i Tesla-appen.

Priser

Vil Supercharger-priserne ændre sig for Tesla-brugere?
Tesla-brugere kan fortsætte med at oplade for den samme pris.

Hvor meget koster opladning for køretøjer, der ikke er fra Tesla?
Priserne for andre elbiler afspejler yderligere omkostninger, der er afholdt for at understøtte opladning af en bred vifte af køretøjer og justeringer af vores lokationer for at imødekomme disse køretøjer. Priser varierer afhængigt af lokation, og du kan se opladningspriser i Tesla-appen. Prisen pr. KWt, der skal oplades, kan sænkes med et opladningsmedlemskab.

Gælder spærreafgifter for Non-Tesla-køretøjer?
Ja. Den samme logik og afgiftsstruktur gælder for både Tesla- og Non-Tesla-elbiler for at sikre, at standere er åbne for alle. Lær mere om spærreafgifter.

På stedet

Kan Supercharger-kablet nå ud til alle elbiler?
Visse Supercharger-placeringer er muligvis ikke egnede til nogle biler. Undlad at blokere andre biler ved at parkere over linjerne, hvis kablet ikke nemt kan nå din bil.

Understøtter Supercharger-standere alle stiktyper?
Dette pilotprojekt er kun tilgængeligt for køretøjer med CCS-opladning. Hvis en Supercharger-stander har to kabler, kan non-Tesla biler kun oplade med CCS-ladekablet. Tesla kan ikke imødekomme køretøjer, der ikke fuldt ud overholder CCS-kommunikations- og -sikkerhedsprotokollerne. Hvis du oplever problemer i forbindelse med opladningen af dit køretøj, skal du kontakte Teslas kundesupport eller producenten af dit køretøj.