Toimituksen jälkeen

Tesla-tili

Tesla-tili sisältää resursseja omistajille, oppaita ja tärkeitä päivityksiä. Voit tarvittaessa palauttaa salasanasi. Saat yleisiin tiliä koskeviin kysymyksiin vastauksia Tesla-tilin tuesta.

Tesla-sovellus

Lataa Tesla-sovellus ja pariliitä puhelin, jotta voit valvoa ja hallita Teslaasi etänä.

Lataaminen

Auto on kätevin ladata kotona. Lue lisää latauslaitteiston asentamisesta kotiin ja latausliittimistä. Tutustu matkasi varrella oleviin latauspaikkoihin matkasuunnittelijan avulla.

Model 3

Model S ja Model X

Toimintasäde

Toimintasäde on matka, jonka Tesla voi ajaa yhdellä latauksella. Toimintasädettä voidaan pitää energiamääränä, joka akkuun on kulloinkin varastoituna. Lue lisää toimintasäteeseen liittyvistä vinkeistä.

Ajaminen kylmällä säällä

Voit valmistella Tesla-autosi kylmiä lämpötiloja varten Tesla-sovelluksesta tai auton kosketusnäytöstä. Voit parantaa autosi suorituskykyä kylmällä säällä noudattamalla talviajoon liittyviä vinkkejä.

Huoltoajan varaaminen

Pieniä vikoja koskevia vianetsintä- ja korjausohjeita löydät tee-se-itse-oppaista. Jos sinun on tuotava auto huoltoon, voit varata huollon ainoastaan Tesla-sovelluksessa. Valitse haluamasi palvelu, lisää merkintöjä ja valokuvia tai videoita ja valitse haluamasi päivämäärä, kellonaika ja sijainti. Jos Mobile Service -palvelu on käytettävissä, sen valittuasi asentaja saapuu valitsemaasi sijaintiin eikä sinun tarvitse itse tulla Service Center -huoltokeskukseen.

Ohjelmistopäivitykset

Kaikkiin Tesloihin saatavana olevat langattomat ohjelmistopäivitykset lisäävät uusia ominaisuuksia ja parantavat olemassa olevia toimintoja. Muodosta Wi-Fi-yhteys, jotta autosi lataa päivitykset heti niiden julkaisun jälkeen. Napauta kosketusnäytön yläosan tilapalkin Wi-Fi-kuvaketta, valitse haluamasi Wi-Fi-yhteys ja kirjaudu tavalliseen tapaan.

Autopilot

Autopilot on joukko kuljettajan avustinjärjestelmiä, jotka voidaan tilata ennen auton ostamista tai ostaa sen toimittamisen jälkeen. Autopilotilla saat Teslaasi uusia toimintoja, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja huolettomampaa.

Jos autossa on varusteena Autopilot-järjestelmä, automaattinen hätäjarrutus tekee täyden jarrutuksen tilanteissa, joissa eteenpäin suunnattu kamera ja tutka-anturi havaitsevat välittömän törmäysvaaran.

Touchscreen

Kosketusnäyttö sammuu vasta, kun sammutat auton. Kosketusnäytön kirkkautta ja yö-/päiväasetusta voi säätää milloin tahansa valitsemalla Controls (Hallintalaitteet) > Display (Näyttö). Näytön voi myös tummentaa hetkeksi puhdistusta varten. Lue lisää kosketusnäytöstä.

Ajoneuvon lisävarusteet

Voit tilata autoosi lisävarusteita virallisessa Tesla Shopissa.

Ajoneuvon takuu

Uudessa ajoneuvossasi on uuden ajoneuvon rajoitettu takuu. Jos olet ostanut käytetyn ajoneuvon Teslan kautta, voit tarkastella käytetyn ajoneuvon rajoitetun takuun ja käytetyn ajoneuvon laajennetun rajoitetun takuun ehtoja.

Tiepalvelu

Tiepalvelu auttaa sinua äkillisissä ongelmatilanteissa tien päällä kaikkina vuorokaudenaikoina. Saat tiepalvelun yhteystiedot näkyviin milloin tahansa valitsemalla autosi kosketusnäytöstä Service (Huolto).

Omistajan käsikirja

Pääset tarkastelemaan omistajan käsikirjaa valitsemalla autosi kosketusnäytöstä Service (Huolto).

Lisätuki

Saat lisätietoja Tesla-autostasi tutustumalla tilaamisesta ja toimituksesta usein kysyttyihin kysymyksiin ja katsomalla opastusvideoitamme. Pääset näihin käsiksi myös autosi kosketusnäytöstä valitsemalla Entertainment (Viihde) > Tesla Tutorials (Tesla-opastusmateriaali). Saat lisäapua Teslan tuesta.