Kuinka luoda tai poistaa Tesla-tili

Tesla-tili sisältää resursseja omistajille, oppaita ja tärkeitä päivityksiä. Kun yhdistät sen Tesla-sovellukseen, voit muun muassa tarkkailla ajoneuvoasi mistä tahansa käsin ja siirtää omistajuuden.

Huomautus: Tesla-ajoneuvoon uudeksi kuljettajaksi lisättävällä henkilöllä on oltava Tesla-tili.

Tesla-tilin luominen

Kun teet ensimmäisen tilauksen, sinua pyydetään luomaan salasana Tesla-tilillesi. Sähköpostiosoitteesi on se sähköpostiosoite, jolla teit tilauksen, ja salasanasi on se salasana, jonka loit tilauksen tekemisen jälkeen.

Tesla-tilin voi luoda ilman tilauksen tekemistä seuraavasti:

  1. Siirry kohtaan Create Account (Luo tili).
  2. Anna tietosi.
  3. Valitse Create Account (Luo tili).
Sähköpostiosoitteen päivittäminen

Jos haluat vaihtaa Tesla-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, toimi seuraavasti:

  1. Avaa Tesla-sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää valikkoa.
  3. Napauta nimeäsi ja valitse Henkilötiedot.
  4. Napauta sähköpostiosoitteesi vieressä olevaa kuvaketta.
  5. Päivitä sähköpostiosoitteesi kirjautumalla sisään ja antamalla salasanasi.

Huomautus: Sähköpostiosoitteeksi voi vaihtaa vain sellaisen sähköpostiosoitteen, jota ei ole vielä liitetty mihinkään Tesla-tiliin.

Voit siirtää ajoneuvon omistajuuden noudattamalla omistajuuden siirtämisohjeita.

Kun sähköpostiosoite on päivitetty, nykyistä osoitetta ei voi käyttää tilille kirjautumiseen tai tilin palauttamiseen.

Tesla-tilin poistaminen

Voit pyytää Tesla-tilisi ja siihen liittyvien tietojen poistamista milloin tahansa.

Huomautus: Kun tilisi on poistettu, sitä ei voi palauttaa.

Ennen kuin poistat Tesla-tilisi, varmista seuraavat asiat:

  • Sinua ei ole lisätty kuljettajaksi jollekin ajoneuvolle.
  • Olet poistanut kaikki käytössä olevat Tesla-tuotteet.
  • Sinulla ei ole erääntynyttä saldoa.
  • Sinulla ei ole voimassa olevaa Tesla-vakuutussopimusta tai vakuutustarjousta.
  • Ei voimassa olevaa Supercharging-latausjäsenyyttä.
  • Sinulla ei ole avointa Tesla Shop -tilausta.
  • Sinulla ei ole avointa ajoneuvotilausta.

Jos tilisi ei täytä kaikkia yllä mainittuja ehtoja, et välttämättä pysty poistamaan Tesla-tiliäsi.

Voit poistaa Tesla-tilisi ja tietosi seuraavasti:

  1. Avaa Tesla-sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää valikkoa.
  3. Napauta nimeäsi ja valitse Turvallisuus ja tietosuoja.
  4. Valitse Tiedot ja tietosuoja.

Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun poisto on käsitelty. Tilin poistaminen voi kestää enintään 30 arkipäivää.