Accountondersteuning

Uw Tesla-account bevat informatiebronnen, handleidingen en belangrijke updates. In combinatie met onze mobiele app kunt u uw auto of het energieverbruik overal bewaken.

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik mijn voorkeuren en gegevens in mijn Tesla-account?
Meld u aan bij uw Tesla-account en selecteer "Account" om uw opgeslagen gegevens te wijzigen.

Hoe reset ik het wachtwoord van mijn Tesla-account?
Volg deze stappen om uw wachtwoord te resetten. Als het wachtwoord niet kan worden gereset, kunt u een verzoek om een tijdelijk wachtwoord verzenden naar AccountSupportEMEA@tesla.com. Meld u aan met het tijdelijke wachtwoord. Klik vervolgens op "Account" in de rechterbovenhoek om uw eigen wachtwoord in te stellen.

Hoe kan ik gezinsleden aan mijn Tesla-account toevoegen?
Als u een gebruiker aan uw Tesla-account wilt toevoegen, maak dan een nieuwe account namens deze gebruiker. Stuur vervolgens een e-mail naar AccountSupportEMEA@tesla.com , met de volgende gegevens:

Er wordt dan een e-mail naar de nieuwe gebruiker verzonden om zijn/haar toegang te valideren.

Raadpleeg de ondersteuning bij de Tesla-app om een nieuwe gebruiker toegang te geven tot uw mobiele Tesla-app.

Hoe verwijder ik een auto uit mijn Tesla-account?
Als u een auto uit uw Tesla-account wilt verwijderen. stuur dan een e-mailbericht naar AccountSupportEMEA@tesla.com , met de volgende gegevens:

Zodra de auto is verwijderd, ontvangt u een e-mailbericht.