Ondersteuning voor Tesla-accounts

Uw Tesla-account bevat informatiebronnen, handleidingen en belangrijke updates. In combinatie met de Tesla-app kunt u alles doen, van het op afstand controleren van uw auto en energieverbruik, tot het toevoegen van tweede contactpersonen en het overdragen van het eigendom.

Veelgestelde vragen

Standaard ondersteuning voor Tesla-accounts

Hoe wijzig ik mijn voorkeuren en gegevens in mijn Tesla-account?
Als u uw gegevens wilt wijzigen, meld u zich aan bij uw Tesla-account en selecteert u 'Account' om uw opgeslagen gegevens bij te werken.

Ik heb meerdere Tesla-producten. Hoe kan ik van weergave wisselen?
U kunt op twee manieren van weergave wisselen:

Hoe verwijder ik een product uit mijn Tesla-account?
Als u een voertuig uit uw Tesla-account wilt verwijderen, neem dan contact met ons op met het e-mailadres dat u heeft opgegeven om uw aanvraag in te dienen. Zodra dit proces is voltooid, ontvangt u een e-mailbericht.

Ik heb net mijn Tesla verkocht. Hoe verwijder ik de oude auto uit mijn Tesla-account?
U kunt de oude auto verwijderen binnen uw Tesla-account met het bijbehorende e-mailadres. Zodra uw auto is verwijderd, bent u niet langer de aan deze auto gekoppelde eigenaar. De Supercharging-geschiedenis blijft echter wel bewaard in uw account.

Meld u aan bij uw Tesla-account om te beginnen en volg deze stappen:

Hoe reset ik het wachtwoord van mijn Tesla-account?
Volg deze stappen om uw wachtwoord te wijzigen. Als het wachtwoord niet op deze manier kan worden gewijzigd, kunt u contact met ons opnemen om een tijdelijk wachtwoord aan te vragen. Meld u aan met het tijdelijke wachtwoord en klik op 'Account' in de rechterbovenhoek om het gewenste wachtwoord te selecteren.

Ik heb twee Tesla-accounts. Kan ik deze samenvoegen?
Ja. Neem contact met ons op met een van uw opgegeven e-mailadressen om een samenvoeging aan te vragen. Vermeld in uw verzoek elk e-mailadres voor elk product in de accounts die u wilt samenvoegen en het e-mailadres dat u wilt behouden na de samenvoeging.

Delen