Tesla-kontostøtte

Din Tesla-konto inneholder eierinformasjon, veiledninger og viktige oppdateringer. Kombinert med Tesla-appen kan du gjøre alt fra ekstern overvåkning av bilen og energibruken til å overføre eierskap.

Grunnleggende Tesla-kontostøtte

Hvordan tilbakestiller jeg passordet for Tesla-kontoen min?
To reset your password, follow these steps. If resetting your password doesn’t work, contact us. You can change your password on the 'Settings' page of your Tesla Account.

Hvordan oppdaterer jeg preferansene og informasjonen på Tesla-kontoen min?
For å oppdatere informasjonen din, logger du inn på Tesla-kontoen og velger "Innstillinger" for å oppdatere de lagrede detaljene dine.

Jeg har to Tesla-kontoer. Kan jeg slå dem sammen?
Ja. Kontakt oss fra en av e-postadressene som er registrert for å be om en sammenslåing. Vennligst oppgi hver e-postadresse for hvert produkt i kontoene du ønsker å slå sammen, og hvilken e-postadresse du ønsker å beholde etter sammenslåingen.

Jeg har flere Tesla-produkter. Hvordan kan jeg bytte visninger?
Du kan bytte visning på to måter:

Legge til og fjerne produkter

Hvordan kan jeg legge til en Tesla-konto?
Å legge til en bilprosess varierer avhengig av hvordan bilen din ble kjøpt.

Hvordan kan jeg kreve eierskap til bilen min?
Hvis du ikke kjøpte bilen din gjennom Tesla, må du kreve eierskap før den kan pares med appen og Tesla-kontoen din. Du trenger tilgang til bilen og en W-Fi-forbindelse for å fullføre overføringsprosessen.

Følg disse trinnene for å kreve eierskap:

Hvordan fjerner jeg en bil fra Tesla-kontoen min?
Ja. Du kan fjerne en bil fra Tesla-kontoen din ved å følge trinnene nedenfor. Hvis du overfører eierskap, må du være oppmerksom på at det kanskje ikke er mulig å overføre Supercharging-kreditter, oppgraderinger og noen andre funksjoner.

Følg disse trinnene for å fjerne en bil fra kontoen din:

Merk: Hvis du overførte direkte til den nye eieren, vil de også motta en e-postbekreftelse. Hvis ingen Tesla-konto er tilknyttet e-postadressen deres, vil de motta en ny e-post for å fullføre kontooppsettet.

Fakturering og betaling

Hvordan legger jeg til flere kredittkort?
Du kan legge til et kredittkort via Tesla-kontoen din. Du kan også redigere eller fjerne eksisterende betalingsmetoder i Tesla-kontoen din.

Biltilgang

Hva er biltilgang?
Biltilgang lar deg legge til og fjerne tilgang til bilen for en ekstra sjåfør. Du kan når som helst legge til og fjerne flere sjåfører fra Tesla-kontoen din.

Hvilke tillatelser vil ekstra sjåfører ha?
En ekstra sjåføre vil ha tilgang til alle Tesla-appfunksjonenebortsett fra å be om veihjelp og kjøpe oppgraderinger.

Hvordan kan jeg gi tilgang til en ekstra sjåfør?
Følg disse trinnene for å legge til din ekstra sjåfør:

Merk: Hvis ingen Tesla-konto er tilknyttet den ekstra sjåførens e-postadresse, vil den ekstra sjåføren din motta en e-postbekreftelse som ber om å fullføre opprettelsen av en konto.

Hvordan kan jeg fjerne biltilgang?
Følg disse trinnene for å fjerne en ekstra sjåfør:

Kontosikkerhet

Hva er to-stegs-autentisering?
To-stegs-autentisering beskytter Tesla-kontoen din ved å kreve en ekstra verifisering før du kan logge deg på. Når to-stegs-autentisering er konfigurert, må du registrere kontoinformasjonen din og bekrefte identiteten din fra en registrert enhet hver gang du logger deg inn. Sørg for at kontoen din er trygg ved å konfigurere to-stegs-autentisering.

Hvordan tilbakestiller jeg passordet for Tesla-kontoen min?
Tesla krever et sterkt passord for Tesla-kontoen din. Passordet må bestå av åtte eller flere tegn og minst ett tall eller en bokstav. Ved å bruke spesialtegn og legge til ekstra tegn forsterkes passordet ditt.

Du kan tilbakestille passordet ditt til enhver tid ved å følge disse trinnene:

Hvis tilbakestilling av passordet ikke fungerer, kan du kontakt oss for å be om et midlertidig passord. Logg på med det midlertidige passordet, og klikk på "Innstillinger" øverst til høyre for å endre passordet ditt.

Kan jeg bruke innloggingsinformasjonen til Tesla-kontoen min når jeg logger på et tredjeparts applikasjon?
Vi anbefaler på det sterkeste at du utviser forsiktighet når du laster ned en tredjeparts mobil- eller nettapplikasjon som krever at du logger på med innloggingsinformasjonen til Tesla-kontoen din. Noen apper gir store fordeler, men de har også et potensial for å påvirke systemsikkerheten, stabiliteten og data negativt hvis de ikke håndteres riktig.

Tesla tillater ikke offentlig bruk av API-en, og enkelte apper som finnes på internett inneholder kanskje ikke den programvaren de påstår, eller kan inneholde programvare du ikke hadde forventet eller ønsket. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, apper som ber deg om å installere konfigurasjonsprofiler som deretter kan kontrollere enheten din. Hvis de installeres, kan ikke-verifiserte eller ikke-klarerte tredjeparts applikasjoner virke forstyrrende, tømme batteriet, spore stedet der du er, misbruke personopplysninger, forårsake sikkerhetsproblemer, gi uautorisert tilgang til Teslas API, ustabil programvare og avbrudd i tjenesten. For å unngå uønsket eller ondsinnet programvare, advarer Tesla sterkt mot bruk av tredjeparts apper som krever deling innloggingsinformasjon til Tesla-konto.

Jeg har mottatt en mistenkelig e-post og/eller melding om Tesla-kontoen min og har blitt bedt om å dele innloggingsinformasjonen min. Er det trygt for meg å dele denne informasjonen?
Nei. Hvis du mottar en e-post eller ser en melding om at Tesla-kontoen din, Teslaen din eller Tesla-appen din har et virus, eller hvis noen som hevder å være fra Tesla ringer deg for å be om brukernavn og passord, er du sannsynligvis utsatt for phishing. Phishing lurer brukere til å dele personlig informasjon og er et forsøk på bedrageri i form av e-post, SMS og telefonsamtaler. Hvis du er i tvil om en forespørsel eller henvendelse, eller hvis du ønsker å oppdatere personlig informasjon, kan du kontakte Tesla direkte.

Nøkkelord: 

Del denne siden