Tesla-kontostøtte

Tesla-kontoen din inkluderer eierressurser, veiledninger og viktige oppdateringer. Kombinert med Tesla-appen kan du gjøre alt fra ekstern overvåkning av bilen din og energibruket ditt, til å legge til sekundære kontakter og overføre eierskap.

Ofte stilte spørsmål

Grunnleggende Tesla-kontosupport

Hvordan oppdaterer jeg preferansene og informasjonen på Tesla-kontoen min?
For å oppdatere informasjonen din, logger du inn på Tesla-kontoen og velger "Konto" for å oppdatere dine detaljer.

Jeg har flere Tesla-produkter. Hvordan kan jeg bytte visninger?
Du kan bytte visning på to måter:

Hvordan fjerner jeg et produkt fra Tesla-kontoen min?
For å fjerne et kjøretøy fra Tesla-kontoen din, ta kontakt med oss fra e-postadressen som er registrert på kontoen din for å sende forespørselen. Du varsles via e-post når prosessen er fullført.

Jeg solgte nettopp min Tesla. Hvordan fjerner jeg den gamle bilen fra Tesla-kontoen?
Du kan fjerne den gamle bilen ved hjelp av din Tesla-konto og tilhørende e-postadresse. Når bilen er fjernet, vil du ikke lenger være den tilknyttede eieren. Supercharger-historikken vil imidlertid forbli på kontoen din.

For å komme i gang, logg inn på Tesla-kontoen din og følg disse trinnene:

Hvordan tilbakestiller jeg passordet for Tesla-kontoen min?
For å tilbakestille passordet ditt, følger du disse trinnene. Hvis tilbakestilling av passordet ikke fungerer, kan du kontakte oss for å be om et midlertidig passord. Logg på med det midlertidige passordet, og klikk på "Konto" øverst til høyre for å velge passordet du ønsker.

Jeg har to Tesla-kontoer. Kan jeg slå dem sammen?
Ja. Kontakt oss fra en av e-postadressene som er registrert for å be om en sammenslåing. Vennligst oppgi hver e-postadresse for hvert produkt i kontoene du ønsker å slå sammen, og hvilken e-postadresse du ønsker å beholde etter sammenslåingen.

Del denne siden