Etter å ha tatt levering

Tesla-konto

Din Tesla-konto inneholder eierinformasjon, veiledninger og viktige oppdateringer. Om nødvendig kan du tilbakestille passordet ditt. Hvis du har generelle spørsmål om kontoen din, kan du gå til Tesla kontostøtte.

Tesla-app

Last ned Tesla-appen og par telefonen for å overvåke og styre Teslaen eksternt.

Lading

Den mest praktiske måten å lade på er hjemme. Lær mer om installasjon og ladekontakter for hjemmelading. Mens du navigerer, kan du utforske ladealternativene langs ruten din gjennom turplanleggeren.

Model 3

Model S og Model X

Avtale service

Veiledningen om mindre feilsøking og reparasjoner finner du i Gjør det selv-veiledningen. Hvis en serviceavtale kreves, er den eneste måten å planlegge en serviceavtale på i Tesla-appen. Velg ønsket service, legg til notater og bilde eller video og velg ønsket dato, tidspunkt og sted. Hvis det er tilgjengelig, kan du velge en mobiltjeneste for å få en tekniker til å komme deg til et sted som er praktisk for deg, heller enn å besøke et servicesenter.

Softwareoppdateringer

Hver Tesla blir bedre over tid med OTA-programvareoppdateringer som introduserer nye funksjoner og forbedrer eksisterende funksjonalitet. For å sikre at du kan laste ned og motta oppdateringer raskt, kan du koble til WiFi. Trykk på WiFi-ikonet fra statuslinjen øverst på berøringsskjermen, finn ønsket Wi-Fi-tilkobling og logg inn som normalt.

Autopilot

Nye Teslaer leveres som standard med Autopilot—slik at bilen din kan styre, akselerere og bremse automatisk under ditt aktive tilsyn. Lær hvordan å aktivere Autopilot .

Kjøretøytilbehør

For å bestille tilbehør til bilen, gå til den offisielle Tesla-butikken.

Bilgaranti

Den nye bilen er dekket av en nybilgaranti. Hvis du kjøpte en bruktbil gjennom Tesla, gjennomgå hva som er dekket gjennom den begrensede brukt- og utvidede bruktbil-garantien.

Veihjelp

Veihjelptjenesten er forpliktet til å gi deg veihjelpen døgnet rundt. Trykk på Tesla T på bilens berøringsskjerm for å vise kontaktinformasjonen for Veihjelp når som helst.

Eierhåndbok

For å gå inn på brukerhåndboken din, trykk på Tesla T på bilens berøringsskjerm.

Ekstra støtte

For ytterligere informasjon om Teslaen din, kan du se gjennom de vanlige spørsmålene våre om nye eiere, og se gjennomgangsvideoene våre, også tilgjengelige fra berøringsskjermen under underholdning> Tesla opplæringsprogrammer. Hvis du trenger ytterligere støtte, kan du besøke Tesla Support.