Etter å ha tatt levering

Tesla-konto

Din Tesla-konto inneholder eierinformasjon, veiledninger og viktige oppdateringer. Om nødvendig kan du tilbakestille passordet ditt. Hvis du har generelle spørsmål om kontoen din, kan du gå til Tesla kontostøtte.

Tesla-app

Last ned Tesla-appen og par telefonen for å overvåke og styre Teslaen eksternt.

Lading

Den mest praktiske måten å lade på er hjemme. Lær mer om installasjon og ladekontakter for hjemmelading. Mens du navigerer, kan du utforske ladealternativene langs ruten din gjennom turplanleggeren.

Model 3

Model S og Model X

Rekkevidde

Rekkevidde er avstanden Tesla-en kan kjøre på én enkelt lading. Du kan se på rekkevidden som mengden energi batteriet har lagret på et gitt tidspunkt. Lær mer om Tips for rekkevidde .

Kjøre i kaldt vær

Du kan forberede Teslaen din på kalde temperaturer fra mobilappen eller berøringsskjermen i bilen. Følg våre tips for vinterkjøring for å forbedre bilens ytelse i kaldt vær.

Avtale service

Veiledningen om mindre feilsøking og reparasjoner finner du i Gjør det selv-veiledningen. Hvis en serviceavtale kreves, er den eneste måten å planlegge en serviceavtale på i Tesla-appen. Velg ønsket service, legg til notater og bilde eller video og velg ønsket dato, tidspunkt og sted. Hvis det er tilgjengelig, kan du velge en mobiltjeneste for å få en tekniker til å komme deg til et sted som er praktisk for deg, heller enn å besøke et servicesenter.

Softwareoppdateringer

Hver Tesla blir bedre over tid med OTA-programvareoppdateringer som introduserer nye funksjoner og forbedrer eksisterende funksjonalitet. For å sikre at du kan laste ned og motta oppdateringer raskt, kan du koble til WiFi. Trykk på WiFi-ikonet fra statuslinjen øverst på berøringsskjermen, finn ønsket Wi-Fi-tilkobling og logg inn som normalt.

Autopilot

Autopilot er en serie med førerassistansefunksjoner som kan kjøpes før du kjøper bilen eller etter at den er levert, og gir ny funksjonalitet til din Tesla som gjør kjøring tryggere og mindre stressende.

Hvis bilen er utstyrt med Autopilot hardware, kobler Automatisk nødbremsing inn full bremsing automatisk i situasjoner der det fremoverorienterte kameraet og radarsensoren anser en kollisjon som sannsynlig.

Berøringsskjerm

Berøringsskjermen slås av bare når du slår av bilen. Du kan alltid justere lysstyrken og innstillingen Dag/natt i Kontroller > Skjerm, samt midlertidig gjøre skjermen mørkere for rengjøring. Få mer informasjon om berøringsskjermen.

Kjøretøytilbehør

For å bestille tilbehør til bilen, gå til den offisielle Tesla-butikken.

Bilgaranti

Den nye bilen er dekket av en nybilgaranti. Hvis du kjøpte en bruktbil gjennom Tesla, gjennomgå hva som er dekket gjennom den begrensede brukt- og utvidede bruktbil-garantien.

Veihjelp

Teslas veihjelp gir deg veihjelpstjenester 24/7. Trykk på "Service" på bilens berøringsskjerm for å se kontaktinformasjon til veihjelp.

Brukerhåndbok

For å gå inn i brukerhåndboken, trykk på "Service" på bilens berøringsskjerm.

Ekstra støtte

For ytterligere informasjon om Tesla, se våre ofte stilte spørsmål om bestilling og levering og se vår videopresentasjon, som også er tilgjengelige fra berøringsskjermen under Underholdning > Tesla-veiledning. Hvis du trenger ytterligere støtte, kan du gå til Tesla-støttet .