Sådan oprettes eller slettes en Tesla-konto

Din Tesla-konto inkluderer ressourcer, vejledninger og vigtige opdateringer. I kombination med Tesla-appen kan du gøre alt lige fra fjernovervågning af din bil og dit energiforbrug til overførsel af ejerskab.

Bemærk: En Tesla-konto kræves for at blive tilføjet som ekstra fører til et Tesla-køretøj.

Oprettelse af din Tesla-konto

Når du afgiver din første bestilling, bliver du bedt om at oprette en adgangskode til din Tesla-konto. Din e-mailadresse er den e-mailadresse, du brugte til at afgive din bestilling, og din adgangskode er den adgangskode, du oprettede, efter du indsendte din bestilling.

Følg disse trin for at oprette en Tesla-konto uden at afgive en bestilling:

  1. Besøg Opret konto.
  2. Indtast dine oplysninger.
  3. Klik på "Opret konto".
Nulstil din adgangskode

Hvis du har glemt adgangskoden til din Tesla-konto, kan du nulstille din adgangskode ved at følge disse trin:

  1. Besøg vores hjemmeside og nulstil din adgangskode.
  2. Bekræft den e-mailadresse, der er tilknyttet din Tesla-konto, og tryk på "send kode".
  3. Følg anvisningerne.

Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Tesla-konto, kan du nulstille din adgangskode ved hjælp af den e-mailadresse til gendannelse, der er tilknyttet din Tesla-konto. Følg disse trin for at nulstille din adgangskode ved hjælp af din e-mailadresse til gendannelse:

  1. Besøg vores hjemmeside og nulstil din adgangskode.
  2. Bekræft den e-mailadresse, der er tilknyttet din Tesla-konto, og tryk på "Næste".
  3. Tryk på "Bekræft på en anden måde".
  4. Hvis du har flere gendannelsesmetoder, skal du vælge "Modtag en kode til din e-mailadresse til gendannelse" under "Gendannelse af konto".
  5. Følg anvisningerne.

Hvis du kender adgangskoden til din Tesla-konto, kan du nulstille og ændre din adgangskode online eller i Tesla-appen.

For at ændre adgangskoden til din Tesla-konto online skal du følge disse trin:

  1. Log ind på din Tesla-konto.
  2. Tryk på "Profilindstillinger".
  3. Ud for "Adgangskode" skal du trykke på "Nulstil".
  4. Følg anvisningerne.

For at ændre adgangskoden til din Tesla-konto i Tesla-appen skal du følge disse trin:

  1. Åbn Tesla-appen.
  2. Tryk på menuen i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på dit navn > "Sikkerhed og fortrolighed".
  4. Tryk på "Sikkerhed".
  5. Log ind på din Tesla-konto.
  6. Under "Administrer log ind" ud for "Adgangskode" skal du trykke på "Nulstil".
  7. Følg anvisningerne.
Opdatering af din e-mailadresse

Hvis du vil ændre din e-mailadresse, der er tilknyttet din Tesla-konto, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Tesla-appen.
  2. Tryk på menuen i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på dit navn > "Personlige oplysninger".
  4. Tryk på ikonet ved siden af din e-mailadresse.
  5. Log ind og indtast din adgangskode for at opdatere din nye e-mailadresse.

Bemærk: E-mailadressen kan kun ændres til en e-mailadresse, der ikke i forvejen er tilknyttet en Tesla-konto.

Følg trinnene til overførsel af ejerskab for at overføre ejerskab af et køretøj.

Når den er blevet opdateret, kan din nuværende e-mailadresse ikke benyttes til at logge ind eller gendanne din konto.

Sletning af din Tesla-konto

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet din Tesla-konto og de tilhørende data.

Bemærk: Når din konto er slettet, kan den ikke gendannes.

Før du sletter din Tesla-konto, skal du sikre dig, at du:

  • Er ikke tilføjet som fører af et køretøj.
  • Har fjernet alle aktive Tesla-produkter.
  • Ikke har et udestående.
  • Ikke har et aktivt tilbud eller en aktiv forsikringspolice hos Tesla Insurance.
  • Ikke har et aktivt Supercharging-medlemskab.
  • Ikke har en åben bestilling i Tesla Shop.
  • Ikke har en åben bestilling på et køretøj.

Hvis din konto ikke opfylder alle ovenstående kriterier, kan du muligvis ikke slette din Tesla-konto.

For at slette din Tesla-konto og dine data skal du følge disse trin:

  1. Åbn Tesla-appen.
  2. Tryk på menuen i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på dit navn > "Sikkerhed og fortrolighed".
  4. Tryk på "Data og fortrolighed".

Du vil modtage en e-mailbekræftelse, når sletningen er blevet behandlet. Det kan tage op til 30 hverdage at behandle sletningen af din konto.